počkej počkej, já nikoho nedloubuMilan+ píše:Jsem uprostřed ve předu v červené košili a Aleš159 mě dloube svým pravým loktem do nohy![]()
![]()
Krásně nám vyšli ty nestrojené fotkyvšechně se vlastně odehrálo tak bezvadně a free

počkej počkej, já nikoho nedloubuMilan+ píše:Jsem uprostřed ve předu v červené košili a Aleš159 mě dloube svým pravým loktem do nohy![]()
![]()
Krásně nám vyšli ty nestrojené fotkyvšechně se vlastně odehrálo tak bezvadně a free
Kecy, žádný odstrčenýcendler píše:já jsem ten uplně vlevo, odstrčený, se svojí polovičkou
Nikdo není neomylný, vždy si pokouším auto prohlídnout ale Imofa mi svým způsobem vyhovuje a dle mého "než nějaký fanda v garáži s klíčem a kladivem v ruce"(což nemůže vždy znamenat něco špatného, naopak) tak zejména v záruce to nechám na někom kdo fakt má zkušenosti.Kubas píše:nechci být OT, ale zrovna vedle v jednom vlákně nadávají na "normální servis" a vzpomínají, jak v Imofě vše fungovalo.....![]()
Prostě není žádné pravidlo, že autorizovaný servis je takový a normální servis makový. Jsou prostě dobré a špatné servisy....
Je, pokud je koupená nová v ČR a je ještě v záruce, což u Tebe problém nebude. Jmenuje se to Extra komfort + jestli se nemýlím. Cena je odlišná od doby a km, mají na to tabulku, kde si vybereš roky a km. Výhoda je to, že když vidíš, že např. najedeš více km, tak se nechá i v průběhu přikoupit další. Tady je odkaz s ceníkemReznikCZ píše:To je u Alfy možné? Prosím o detaily! Kolik to stojí a co musí vůz splňovat
Tříletou? to já měl jenom dvouletou a tříletou údržbu v ceněReznikCZ píše:já mám teda standartní tříletou a ještě jeden a půl roku minimálně mám ale díky že to vím určo bych si to prodloužil rozhodně to stojí za toDíky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti