Ipod v Alfe
Ipod v Alfe
Ahojte,
rad bych si k origo CD prehravaci v Alfe 147 (2006) pripojil Ipod Classic. Mate s tim uz nekdo zkusenost? Na strankach Alfy je zminka o Ipod paketu. Lze ho nak objednat a zabudovat a kolik to priblizne stoji?
Nechce se mi do auta instalovat radio treti strany.
Diky za info
rad bych si k origo CD prehravaci v Alfe 147 (2006) pripojil Ipod Classic. Mate s tim uz nekdo zkusenost? Na strankach Alfy je zminka o Ipod paketu. Lze ho nak objednat a zabudovat a kolik to priblizne stoji?
Nechce se mi do auta instalovat radio treti strany.
Diky za info
Re: Ipod v Alfe
Ahoj,
ja to řešim přes FM Transmitter. Stojí to cca 300kč a vysíla to přes nastavenou frekvenci to, co ti hraje na ipodu(v mém případě na iphonu), pak to chytáš na radiu. Ale kvalita neni jako z cd. Na druhou stranu kabel ipod>radio stojí 2tis. tak sem si radši koupil tohle.
ja to řešim přes FM Transmitter. Stojí to cca 300kč a vysíla to přes nastavenou frekvenci to, co ti hraje na ipodu(v mém případě na iphonu), pak to chytáš na radiu. Ale kvalita neni jako z cd. Na druhou stranu kabel ipod>radio stojí 2tis. tak sem si radši koupil tohle.
- Tomaso94
- Kontaktovat uživatele:
taky mám stejný problém potřebuji připojit Iphone k origo rádiu...kabel který simuluje CD Canger stojí opravdu 2000kč což je cena slušného autorádia s AUX vstupem.....FM transmiter je oravdu jen nouze....kvalita zvuku je na hranici poslouchatelnosti ...a co se týče Ipod paketu připrav si dobrých 15tis kč....nejlevnější a nejkvalitnější možnost mi příde bud funkční kabel na simulaci Changeru (jsou tam jistá omezení v počtu skladeb) a nebo za 2000kč se dá koupit slušné autorádio Blaupunk s AUX vstupem které bude hrát parádně i z Ipodu 

Alfa Romeo 147 1.6 TS r.v. 2001
hm tak to je spatenka:-( Chtel jsem oficialni podporu tak abych mohl na radiu a treba i na ovladacich na volantu vybirat playlisty a ovladat Ipod, ktery bych mel treba v loketni operce nebo ve schrance u spolujezdce.
Pres transmiter nebo ten kabel stejne musim ovladat musiku pres ipod... Ale 15 tis je moc.
Jeste jsem slysel ze lze ipod/iphone pripojit pres system blue & me co je v novych alfach. Nevite zda tohle jde do starsich alf a na kolik by to prislo?
diky
Pres transmiter nebo ten kabel stejne musim ovladat musiku pres ipod... Ale 15 tis je moc.
Jeste jsem slysel ze lze ipod/iphone pripojit pres system blue & me co je v novych alfach. Nevite zda tohle jde do starsich alf a na kolik by to prislo?
diky
- Tomaso94
- Kontaktovat uživatele:

Alfa Romeo 147 1.6 TS r.v. 2001
3 190,- bez dhp ... originál iPod packet z alfy
hmm, ale myslím že pokud je originál o ten litr dražší tak asi lepčí origo ...