Ty už z té váhy kol blbnešMilano75 píše: zatěžují kolo

Ty už z té váhy kol blbnešMilano75 píše: zatěžují kolo

no kdyz se ti za ty poklice dostane snih a krasne tam pak primrzne. tak to v 90 km/h neni zadna prdelRac3r píše:Ty už z té váhy kol blbnešMilano75 píše: zatěžují kolo
 to se pak trepe cele auto
 to se pak trepe cele auto

Ježiši [-o< sorry to bylaMilano75 píše:tak pardon, tak vlastně poklice odlehčují kola zlepšují tím jízdní vlastností, olouvám se za dezimformaci

Milano ty už z té váhy kol začínáš magořit ne?
  Milano ty už z té váhy kol začínáš magořit ne?   To je jako bych ti tvrdil, že poklice nepoužívám, protože nejsou vyvážené
 To je jako bych ti tvrdil, že poklice nepoužívám, protože nejsou vyvážené  
 radši nekomentuju
  radši nekomentuju 

Přezuju až bude sněžit
 Přezuju až bude sněžit 

Hydraulickým heverem co mám doma to vzít nešlo, protože nebylo kam aniž bych zlikvidoval ten lem co tam je nebo plasty který krejou kabely nebo hadičky, a originál hever se kroutil jak kdyby byl z papíru...
  Hydraulickým heverem co mám doma to vzít nešlo, protože nebylo kam aniž bych zlikvidoval ten lem co tam je nebo plasty který krejou kabely nebo hadičky, a originál hever se kroutil jak kdyby byl z papíru...   A to jsem vždycky ty Fiaťácký nůžkový hevery považoval za super. No když sem viděl jak se to kroutilo do vrtule tak jsem měl vážně strach, že to rupne... Ach jo...
  A to jsem vždycky ty Fiaťácký nůžkový hevery považoval za super. No když sem viděl jak se to kroutilo do vrtule tak jsem měl vážně strach, že to rupne... Ach jo...  

A dělal si to u novýho Brava nebo u starýho? My máme Bravo z roku 2009.prte píše:ted marne premejslim za co sem teda bravo chytal
 On kdyby nebyl ten hever taková hrachovina tak by to s ním šlo v pohodě.
 On kdyby nebyl ten hever taková hrachovina tak by to s ním šlo v pohodě.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host