prte píše:takovy cune abych filtr vymejval a pouzil znova zase nejsem

prte píše:takovy cune abych filtr vymejval a pouzil znova zase nejsem
HonzaK píše:Petr147 píše:vzduchovej Mann stojí v Kelly 553 bez nějaké slevy a poláky tam prej nedává
Mann je obyc filtr tusim ze nema ani magnet? Isota stoji sice 460,- ale je to trochu jinej filtr.
Já jen přemýšlím, kde vezmou tu litrovku 20K Alfa Romeo, dle distribučních plánů Petronas - Selenia by se neměla tak 10 let už vyrábět a oficiální zastoupení Selenie mi litrové balení oleje 20K Alfa Romeo nikdy nenabízelo....Eneck155 píše:http://harkgroup.cz/eshop/index.php?akce=detail&id=209
nebral jste už někdo od téhle firmy olej? 5 l Selenie (2 x 2 l, 1 x 1 l) vyjde na 1.115,-Kč,což jde
Dle nabídky oficiálního zastoupení Selenie se 20K Alfa Romeo nabízí pouze v balení 2 litry, 5 litrů a 200 litrů. Jiná balení se údajně nevyrábí. Že je originální 5 litrové balení dražší je logické. Z Polska se za levno od překupníků dají koupit jen ty plechovky. Proč asi............ Lze velmi snadno "vydloubnou špunt" a zaměnit obsah.....Já jsem k laciným nabídkám plechovek velmi skeptický........Vím moc dobře za kolik je nákup Selenie z oficiálního zdroje a v Polsku je z ofic.zdroje Selenie ještě dražší než v Čechách, jak jsem se dnes přesvědčil.Petr147 píše:Taky ji mám v autě, sakra, co to tam teda leju?![]()
Vím, že jsem dražší http://www.znackoveoleje.cz než HG a jiní, co nabízejí dvoulitrový plechovky 15% pod můj nákup z oficiálního zastoupení, ale máš jistotu, že za svoje peníze dostaneš opravdu Selenii.Eneck155 píše:a teď babo raď a to jsem měl takovou radost, že jsem sehnal levně
Pro AR 166 2,0 TS byla předepsána Selenia 10W-60 Racing. Pokud dáváš 20K a jezdíš na plyn, tak u 20K zůstaň. Pokud vehementně chceš filtr Tutela, tak je to číslo 50. Myslím si ale, že použitím filtru od FRAM, FIAMM, Purflux, Mann nebo Champion chybu neuděláš. Já osobně mám filtr Purflux a ani nevím proč, prostě se mi líbil, že je tmavě modrej.........Yboris píše:Cena 1400 za 5l oleja sa mi nezda bit vysoka je to ako u inych znaciek 150 mahore 150nadole snad nerobi leto dotaz na alfi 166 silver motor ts 2l 114kw najeto 144 000km prestavba na lpg menit stale 20k alfa alebo special od selenie pre plynove motory menil jsem u 134 000 km a jaky oil filtr do166 od selenie dekuji za odpoved
ja bral podle katalogu, co byla pro moji motorizaci... priste zkusim neco "znackoveho"tuta146 píše:Jsou dvě velikosti, které se liší podle motorizace
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti