Já je objednal a vypadají fakt solidně, samozřejmě se uvidí, až napadne sníh, ale za ty peníze...
 Já je objednal a vypadají fakt solidně, samozřejmě se uvidí, až napadne sníh, ale za ty peníze...http://www.123pneu.cz/polozky/matador-m ... t-tl-zimni
 Já je objednal a vypadají fakt solidně, samozřejmě se uvidí, až napadne sníh, ale za ty peníze...
 Já je objednal a vypadají fakt solidně, samozřejmě se uvidí, až napadne sníh, ale za ty peníze... našel jsem recenzi na netu a nejsou špatné. Nepatří k nejlepším, ale vzhledem k ceně nemají konkurenci. Do tisícovky moc gum nekoupíš
 našel jsem recenzi na netu a nejsou špatné. Nepatří k nejlepším, ale vzhledem k ceně nemají konkurenci. Do tisícovky moc gum nekoupíš 
 [-o<
  [-o< ,kde ostatní stáli a nasazovali řetězy,já proletěl jak Loeb
 ,kde ostatní stáli a nasazovali řetězy,já proletěl jak Loeb   .Nu a jelikož je bohužel nedělají v mém rozměru 215/45 17R budu nucen koupit asi nějakého teho "mišelína"
 .Nu a jelikož je bohužel nedělají v mém rozměru 215/45 17R budu nucen koupit asi nějakého teho "mišelína"   

Adamsquare píše:Tak pokud předtím jezdil pouze na letních...

To se dneska ještě používá?
 To se dneska ještě používá? 

ale možná jsem prostě ještě nikdy neměl dražší gumy, tak ani nevim, jak to jezdit může
  ale možná jsem prostě ještě nikdy neměl dražší gumy, tak ani nevim, jak to jezdit může   
  Ale Káčko to jistí, je to benzín a je na polarisech, tak snad aspoň to bude jezdit
 Ale Káčko to jistí, je to benzín a je na polarisech, tak snad aspoň to bude jezdit 

Auto vypadá divně i s těma origo alfa poklicema. A po minulém majiteli jsem zdědil zimáky, který jsou všechno jen ne zimáky mi přijde. Auto na silnici strašně špatně drží, když zaprší tak lehce uklouzává, takže to vidim na další přezutí za nový, nebo z těhle vyrostu a hlavně až napadne sníh tak by to mohlo být jak se říká o hubu
  Auto vypadá divně i s těma origo alfa poklicema. A po minulém majiteli jsem zdědil zimáky, který jsou všechno jen ne zimáky mi přijde. Auto na silnici strašně špatně drží, když zaprší tak lehce uklouzává, takže to vidim na další přezutí za nový, nebo z těhle vyrostu a hlavně až napadne sníh tak by to mohlo být jak se říká o hubu  
 čačané Tristary šly spinkat
 čačané Tristary šly spinkat   ale pohodlí nesrovnatelný, asi u tech 15tek zustanu, sice je to jako jezdit po hov..., ale zas troska adrenalinu
 ale pohodlí nesrovnatelný, asi u tech 15tek zustanu, sice je to jako jezdit po hov..., ale zas troska adrenalinu 
ty prasáku, to si jezdil na takhle špinavejch kolech?Petr147 píše:tak jsem k tomu byl dokopán takyčačané Tristary šly spinkat
ale pohodlí nesrovnatelný, asi u tech 15tek zustanu, sice je to jako jezdit po hov..., ale zas troska adrenalinu

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host