Harous píše: A kdyz mit nebude tak mozna zjistis kolik bylo v aute airbagu...

Vyhřívání sedaček se zapína spínačem na pravé dolní straně sedačky (u řidiče). Kdybych na to nenarazil v manuálu, tak bych to tam rozhodne nehledal. Přijde mi, že už měli ve výrobě palubní desku s ovládacími prvky a pak někdo přišel, že by ještě někam potřeboval dát tlačítko na vyhřívání sedaček...modenaboy píše:Moje autí má mít Sportpaket a Winterpaket.Jenže jsem nikde nemohl najít tlačítko vyhřívání zrcátek a hlavně těch kožených MOMO sedaček, teď je v nich po ránu fakt kosa.
Až jsem včera škrabal a mezitím zapnul vyhřívání zadního okna.A co se nestalo?Odmrazily se mi zrcátka a vyhřály sedačky.Asi si přečtu návod k použití, kdo ví co tam ještě je a nevím o tom.
Přisli jste někdo na podobný fígle?
JiVi píše:no snad by mel vyrobce vedet v jake vybave mu opusti zavod ten danny vyrobek, ne?Adamsquare píše:EPER znám, použíil jsem tentoJiVi píše:neni jednodussi si najet na EPER, zada vyrobni cislo a vyjede vybava v jake to auto opustilo fabriku?
(http://eper.fiatforum.com/eper/navi?GUI ... E=R&SBMK=R)
ale není mi jasné, jak z čísla podvozku a datumu výroby zjistim výbavu a DRUH podvozku (?)
cislo podvozku je cast VIN bez identifikatoru vyrovbce , to jaksi Alfa nepotrebuje, kdyz vi, ze se jedna o vyrobce Fiat s.p.a.
Ladis píše:Jo, jenže potom záleží co vyhraje,jestli smard (vnitřní okruh) nebo zamlžená okna
Bull.et píše:Hlavně než se zařadíš za Avii tak si to na automatiku zapni ,)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host