Tak spanel sa ozval znovu, jen at vite co napsal
Dobrý den,
Jak jsem vám rekl, auto je v Zaragoza v Španelsko.
V cene vozu zahrnují všechny prepravní poplatky a všechny ostatní poplatky, takže budete muset zaplatit pouze cástku za auto. To prijde s originální dokumenty, bude námorní spolecnost zvládnout všechny podrobnosti transakce, budou dodávat vám auto na vaši domácí adresu, takže nemusíte jít a zvednout to!
Tím se zabývají touto tretí stranou se rozumí nakládání s neutrální strany, spolecnost, která overuje, zda zboží odesláno, a odpovídá tomu, co prodávající souhlasil s kupujícím a uvolnit peníze až poté, co byl prijat zboží. Použil jsem tuto službu pred a pomuže nám to rešení bezpecné a jednoduché.
Budete mít kontrolu lhuta 3-5 dny, jak jsme se rozhodli (myslím, že 5 dnu je dost). V této dobe si mužete zkontrolovat, test a zkontrolovat auto. Jednatel spolecnosti tam bude, které vám pomohou k registraci vozidla. Platba bude provedena až na tretí stranu, pomocí Instant bankovní prevod ve výši 50%, první a zbytek je-li vuz úspešne vydal na své místo.
Pokud z nejakého duvodu (auto má nejaké skryté poškození nebo to není, jako bych ho popsat), mužete odmítnout rešit. V tomto prípade se spolecnost vrátí vám zcela cástka, kterou máte poslat k nim a poslat auto zpátky ke mne na mé náklady. Vuz byl overen spolecností obchod kvalifikovaný automobilový technik a vuz prošel všemi test bez problému.
Souhlasíte-li mé termíny pošlete mi vaše celé jméno, adresu a telefonní císlo, abych mohl zacít dodávky a já se zruší dohodu s dalšími 2 potenciální kupující!
Ujistete se, že chceš moje auto, protože nechci utrácet 400 do 500 eur za dodávku pro nic za nic!
Jakmile jsem se tyto informace, budu lod auto pro vás a e-mail vám sledovací císlo.
E-mail mi co nejdríve dokoncit náš obchod.
The end

Renault Laguna Grandtour 2.0dci, korábek :-), Alfa Romeo 156 2.4jtd, aktuálně Fiat Bravo 1.9jtd SPORT, Hyundai Santa Fe 2.2crdi, Alfa Romeo Stelvio 154kw 2.2jtdm, Audi A6 Allroad 3.0bitdi 230kw