keby nahodou niekto mal potesim sa
Alfa Romeo 147 (pokec)
Re: Alfa Romeo 147 (pokec)
ahojte,sorry ze trochu OT a dal som to aj do spravnej sekcie, ale zhanam
alebo inu peknu nalepku na moju 147 do zadu za cislo modelu 147...
Ex 147 1,9jtd 88kw
Například něco takového?Tibalt píše:ahojte,sorry ze trochu OT a dal som to aj do spravnej sekcie, ale zhanamalebo inu peknu nalepku na moju 147 do zadu za cislo modelu 147...
159
Pokud máš účet na e-bay, pošlu Ti odkaz. Pokud ne, napiš SZ, nebudem to tady plevelit.Tibalt píše:ano, nieco take
159
- Hory
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
kliiidně plevelte ... taky mě to zajímá :-)
AR 159 2.4 JTDm 154 kW
ex AR 147 1.6 T.S. 77 kW
ex AR 147 1.6 T.S. 77 kW
Kupoval jsem to od tohoto prodejce: partsworld-uk
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWAX:IT
Bohužel čtyřlístek nemá v současné době v nabídce
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWAX:IT
Bohužel čtyřlístek nemá v současné době v nabídce
159
- Hory
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Jenom vám řeknu jeden poznatek na který jsem přišel : ,,Nikdy se nehrabte v ovladači oken!!!"
Jednou jsem se neúmyslně hrabal když jsem ho omylem rozevřel a ztratil plastíky a při opravách jsem poškodil nějak tišťák že přestával jí a dnes jsem ho dojebal úplně
Teď mi nejen nejdou okna ale i nejde vnitřní osvětlení, nejde vnitřní a venkovní teploměr (takže i topení), otvírání kufru, světýlka dveří ...
a do toho všeho ještě pořád blikaj kilometry což mě jebe snad nejvíc
Už mám objednaný nový. Hold poučení pro příště :-(
Jednou jsem se neúmyslně hrabal když jsem ho omylem rozevřel a ztratil plastíky a při opravách jsem poškodil nějak tišťák že přestával jí a dnes jsem ho dojebal úplně
Teď mi nejen nejdou okna ale i nejde vnitřní osvětlení, nejde vnitřní a venkovní teploměr (takže i topení), otvírání kufru, světýlka dveří ...
a do toho všeho ještě pořád blikaj kilometry což mě jebe snad nejvíc
Už mám objednaný nový. Hold poučení pro příště :-(
ahojte,rozhodol som sa pokusit sa v ramci bliziacich sa sviatkov trochu o trochu nostalgie
pred takmer rokom som vstupil do rodiny alfistov a kupil som si moju prvu talianku. vcera sme spolu prekonali okruhle jubileum. za tych necelych 7tis km sme zazili kopu srandy, komplet vymenu prednej napravy, a zopar dalsich vychytavok, ale nikdy ma nesklamala a prinasa mi kazdy den radost a potesenie. rovnako tu na fore som nasiel vela dobrych rad a ochotnych ludi. uz teraz sa tesim na vela dalsich stastnych km a to iste zelam vsetkym ostatnym

pred takmer rokom som vstupil do rodiny alfistov a kupil som si moju prvu talianku. vcera sme spolu prekonali okruhle jubileum. za tych necelych 7tis km sme zazili kopu srandy, komplet vymenu prednej napravy, a zopar dalsich vychytavok, ale nikdy ma nesklamala a prinasa mi kazdy den radost a potesenie. rovnako tu na fore som nasiel vela dobrych rad a ochotnych ludi. uz teraz sa tesim na vela dalsich stastnych km a to iste zelam vsetkym ostatnym
Ex 147 1,9jtd 88kw
zdarec mam 147 a mam problémek svítí mi kontrolka jako by motoru a na palubce mi píše že motor control faluer tak nějak nevíte prosím co to je užfakt nevim prosím poradte dík 
To je pořád dokola... musíš na diagnostiku, nic jiného ti nezbývá.
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
- Hory
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
když se tu poslední dobou objevovali otázky kolik má člověk vaků, tak tady ta fotka myslím mluví za vše :-)
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- Hory
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
vidíš to a já to nějak nemohl najít protože jsem zrovna v pokecu to nehledal. Chtěl jsem to tam dát jako důkaz že je jich 6 :-)
Alespoň v 147mě ;)
Alespoň v 147mě ;)
- kocurik1234
Hosi zehnal som si ovladanie okien na soferovej strane na vsetky 4 okna ..... no a neviete kolko si moze max vypitat ten chalan ,za to lebo mi stale za to nepovedal cenu ... ze lebo nevie co si zato moze vypitat
a bojim sa aby ma zas neosklabal ...
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 85kw r.v. 2001
Jestli Ti to pomůže, tak nový stojí cca 4.600,-
eper: 735292784 - PŘEPÍNAČ
eper: 735292784 - PŘEPÍNAČ
159
ahoj,
tušíte někdo jak opravit ty kablíky na zadním skle, které ho rozmrazují. Asi 3 mi nefungujou. Musí se vyměnit celé to vytápění zadního skla?
tušíte někdo jak opravit ty kablíky na zadním skle, které ho rozmrazují. Asi 3 mi nefungujou. Musí se vyměnit celé to vytápění zadního skla?
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16V
jestli jsou poškozené, tak udělat nové elektrovodivým lakem
- kocurik1234
Hosi a este jedna otazocka nemate nietkto nahodou schemu ja kam a kde idu el. kable zadnych okien ??? hodilo by sa mi to ...
- Hory
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
ze zajímavosti : http://www.carsstore.eu/index.php?lang= ... istinctive
Světla jsou určo origo s xenonama ... ale nemá ty ostřikovače světel jako běžná 147ma (když je má). Příjde mi že jsou vyjížděcí ... Je to možný? Dělalo se to?
Jinak pravý TIčko ... saaakra to bych bral
Světla jsou určo origo s xenonama ... ale nemá ty ostřikovače světel jako běžná 147ma (když je má). Příjde mi že jsou vyjížděcí ... Je to možný? Dělalo se to?
Jinak pravý TIčko ... saaakra to bych bral
Najeto: 59 846Km
možná tak 159 846Km
viz madlo dveří, řadící páka...
- kocurik1234
tuta146 píše:
Dikec
a nevies nahadou ze jaka by mohla byt zavada ked mi nejdu zadne okna ???? vobec .... ani len nesvietis tlacitka vzadu