kontrolka vstreku
kontrolka vstreku
chcem sa spitat svietimi kontrolka vstreku ale viem ze to by malo byt chyba motora alebo nudzovy rezim.stalosami ze som isiel zacalo to svietit a popar minutach to sa´me shaslo a za nejaky cas zase svieti.neviete mi poradit co to moze byt?diagnostiku sa chystam ten to tyzden apsolvovat ked to budem stihat.za vsetky postrehy dakujem
- Hampice
- SemTuFurt
Re: kontrolka vstreku
Vim, že to cpu všude, ale většinou to sedí. Váha vzduchu, pokud máš benzín a pokd JTD, tak zanesené ovládání lopatek turba a následně neodpovídající plnící tlak...
Alfa Romeo 164 QV (1992)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
ja mam jtd ale chcem sa spitat ci nema vpliv na to aj egr ventil?myslim na tu kontrolku lebo to prestalo aj tahat a tvari sa to niekedy ako hladky diesel.
zdravim. dneska rano jsem se vsiml při jizde 100km za hodinu že se mi rozvitila červena kontralka vstřikovani , trvalo to přibližne 5 vteřin a pak to zhaslo , vliv na jizdu to nemelo, žadní cuknutí , proste nic, auto jelo normalne dal. co by to mohlo byt. ( A.R. 166 2.4jtd 100kw)
A.R. 166 2.4 JTD 110 KW po faceliftu manual , bejvala ale vídám ji denně.
Vestecka koule rika: Diagnostiku
156SW 2.4JTD 10V 205PS-500Nm CHIPTUNING by yan.ko, INTERCOOLER big, INJEKTION hybrid, KAT fuč, EGR off, AIR Intake system, CHLADIČ oleje
156SW 2.4JTDm 20V project
156SW 2.4JTDm 20V project