A co máš za motor, kolik nalítáno atd...?Petr147 píše:po meste a občas dálnice mi to dřív vzalo tak pul litru za 12tis, ted jsem s tím začal lítat po dálnici a při rychlostech 160-180 to začalo celkem žrát, za 18tis jsem dolil asi dva litry, ve meste je to neznatelné
shell - nikdy...Hampice píše:To hno3: Na ty svíčky doporučuju nádrž V-Power z nějaké větší Shellky. Nechci dělat reklamu, ale fakt to funguje!
hm to co ten benzín měl dělat sem nijak nepozoroval... a to v coupe sleduji stav svící hodně často ajendou za rok jdou vstřiky na čištění a kontrolu dodávky paliva..protože byco byl nerad aby mi schořeli písty, nebo se smyl olejovej film a vydřel válec jen díky vadnýmu vstřiku .. již 3% rozdíl dávky benzínu dokáže napáchat velký škody na motoru..Hampice píše:Já se nebavim o časech na sprintech, ale o ochraně svíček. A pokud mizí olej přes spalovák, tak nepomůže vůbec nic a jakékoli čištění od karbonu situaci jen zhorší, to je jasné. Ale aditiva v V-Poweru nepomáhají k odstranění nečistot na plochách válců, ale ve vstřikovačích a na svíčkách...
dneska dala z plna plic. Jel jsem prodat dresy do městečka Koflach u Grazu a zvolil jsem si "horskou trasu", no zejtra budu muset kouknout na olejKůrkyn píše:ale když má dát všechno co má, tak si žádá taky odměny.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host