http://www.alfa156.cz/diskuse/technika/133885
Basáky jsou zapojený napřímo, výškáč má jen nějaký kondenzátor nebo odpor. Tuším, že tam žádná výhybka není..To znamená vstup výhybky připojit na kabely který původně vedou do basáku.fefe94 píše:Cafte , chcel by som sa spytat na vymenu origo repro za nove. Mam taky problem v kazdych dverach idu do repro 2 kable jeden do Wofera a jeden do vyskoveho ,neviem ktori mam pripojit na vyhibku. Nie som si isti ci nejdu tieto kable uz od vyrobi cez volaku vyhibku ale v dverach som nic nevidel.poradte PLS DIK
George.KHE píše:Na výhybku musíš připojit vždy oba reproduktory. výškáč nemůžeš nechat nekrytej
Nie nemam Bose len som nechcel zakladat novu temu.tuta146 píše:Přesně tak jak píše George, navíc jsem moc nepochopil dotaz... originál repro znamená co? Normální repro, nebo Bose? Bose má tahané rozvody úpně jinak než normální repro a bez úprav nepoužitelné.
ViemRendy píše:Jen pozor, kdo dáváte do dveří jiné repro, musíte si koupit nebo vyrobit distanční kroužky. A doporučuji dveře vytlumit, prodává se na to takovej speciální matroš, ale je celkem drahej, zvuk dostane daleko větší hloubku.
Jen pro zajímavost, kolik má to BOSE výkon - reálný?
Dresik píše:Tak se na to taky chystam. Mam origo komplet bose z lancie lybry, co mi tu zbyla na dily. Nevyhoda je, ze je to sedan, takze basak ma jine tvray. S tim si poradime.
Moje idea byla schovat zesik nekde vepredu v aute, abych nemusel tahat veskerou kabelaz do zadku auta. Pouze k basaku. A tez zesik pak vepredu napojit na kabelaz k repru a k radiu, tak uvidime
Petr147 píše:jestli dobře hledám, tak novej Bose kabel 46746028 stojí 2,722.72 CZK![]()
plastovej nýt na upevnění Bose basáku se zesíkem v podlaze a boku 15179511 stojí 25kč + šroub 13836224 za 13kč
špunty na uchycení tapecu 735302565 za 9,50kč
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host