Sgt: srabe....

My kabrioleťáci to berem tak, že prostě aspoň nebudeš mít trvalé následky
Jinak soudit lidi dle aut je kravina, ale nikdo mi nevymluví, že tzv. "svatá trojice" (MB-Audi-BMW) voly prostě přitahuje víc než ostatní značky.... Tento názor si vypracovávám posledních několik let a opravdu jsem největší magory na cestách viděl zejména v audinách (+ služební oktávky, ty nemůžou chybět).
Naposledy mi stačilo, když jsem z Prahy do Zlína jel po prázdné dálnici tempomatových 150. Lidi mají asi pocit, že když jedou 140 a předjede je Fiat rychlosí 150, že už jede na krev a že je potřeba mu teda ukázat, zač je toho loket. Nejdřív mi předjetí prostě musel oplatit frajer v nějakém lepším MB Viano (metla, hlíny...), který mě z kopce předjel asi 160kmh, aby hned v následujícím kopci jel nahoru tak 120 a odmítal uhnout.... Korunu tomu nasadila Audi A6, kterou jsem (stále na tempomat) předjel, on mi to za chvíli oplatil a zpomalil, načež já jsem ho zase předjel, chvíli jel 170 abych se ho zbavil a když jsem zpátky ubral na 150, tak mě dojel a jel přímo vedle mě asi 2km v levém pruhu....

Nevím jestli chtěl něco řešit, byla noc....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)