Robert37 - AR 156 Selespeed 2,0 JTS (2004)
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
drobné klempířské práce a svaření 8cm praskliny v ZN + přelakováno:: PPB,PPD,PZD,LZB,ZN a LZB 

AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
- Ales159
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky dobrý..robert37 píše:Tak jsem nechal opravit poškozený lak . Jednalo se o dvě rýhy od svodidel místy i lehkou promáčklinu na pravé straně. Konkrétně šlo o pravý přední blatník, přední dveře, zadní dveře, zadní blatník a prasklinu ca 8cm na zadním nárazníku. + jsem chtěl nechat přelakovat haupnu a přední nárazník. Na levé straně byla menší odřenina na LZ dveřích. Po shlédnutí stránek http://www.ulrichautolaky.cz a pár obrázků v Galerii jsem byl jasně rozhodnut dát to jim. Z mé strany byl problém, že jsem potřeboval si vzít auto na víkend zpět. Bylo domluveno, že auto odevzdám v úterý ráno a v pátek si jej vyzvednu v kytu a v pondělí vrátím zpět a do středy to pak nalakují. Podle domluvy jsem auto v pátek vyzvedl a v pondělí zase odevzdal, ale když jsem si pro něj ve středu přišel tak na něm nebylo hnuto. Jak jsem ho tam v pondělí dovezl, tak jsem si ho ve středu vyzvedl. Prý se jim rozbila svářečka na plasty na ten zadní nárazník. Nevím, ale měli přece zavolat a já si mohl auto odvézt. Takhle tam stálo na nic. Po asi měsíci jsem se domluvil, že auto dovezu v pondělí a v pátek jej vyzvednu. Ráno v pondělí ráno jsem jej ostříkal vapkou, protože jsem ho jim nechtěl předat od mušek jak dobytek, a dovezl do Jivna u Budějc, kde sídlí. S ohledem ke zkušenostem s dodržením termínu jsem pana Ulrycha bombardoval sms-kami typu, zda to bude v pátek hotové a že to potřebuji opravdu do pátku stihnout. Auto jsem opravdu potřeboval, protože jsem kamarádovi slíbil, že mu přes víkend pomůžu s trénováním děcek na soustředění v Roudnici nad Labem. Když jsem pana Ulrycha v pátek odpoledne konečně zastihl na telefonu( pevné lince, bo mi mobil nebral a na sms neodpovídal) řekl mi dost ostře, že se to nedá stihnout a že jsem jim auto dovezl s odřenýma PZ dveřma, stejně jako předtím![]()
a přitom jsem auto než jsem jim ho odevzdal omýval a ničeho si nevšiml
Dále.. minule, když se vymluvil na rozbitou svářečku mi slíbil pro příště náhradní vozidlo, ale na to zapomněl s tím, že mám jít do půjčovny. v tu chvíli jsem měl sto chutí auto z lakovny odvézt a jel jsem se na něj na kole hned podívat. Hodně jsem se divil, že auto bylo rozdělané a dělali na něm. S panem Ulrychem mladším jsme se dohodli, že ho do středy stihnou udělat. Tak jsem jel do Roudnice z Budějic vlakem. S narvanou taškou, což pro mne, protože jsem po operaci nohy, byl docela problém. V úterý mi p. Ulrych mladší zavolal, že si mohu ve středu ráno auto vyzvednout. Ani nevíte , jak jsem byl šťastný, když jsem auto spatřil ustrojené. Práce je provedena výborně, jen nestihli tu haupnu a př. nárazník
![]()
Výmluvy na dovolené, nemoci, jsem přešel s trpkým úsměvem. Cena za to vše byla 16tisíc. Nevím zda je to hodně nebo málo. Ještě mě "zaujala" jedna věc. Vůbec nedělají přejímku vozu a je to postavené celé na domluvě. když to pak zahapruje je zaděláno na neshody. Jestli jim dám dodělat haupnu a př. nárazník budu trvat na řádné přejímce vozu s termínem zhotovení a s případným sankciováním nedodržením termínu. Jinak lak vypadá opravdu dobře. Je fakt, že když mají auto pod rukama dělají na výbornou a pan Ulrych starší je věčně v bílých monterkách v pracovním nasazení. Proto možná nezvedá ty telefony. Jen ty problémy s dodržením termínu. na druhou stranu je to jen jejich věc kolik mají práce a mají jí dobře zaplacenou.
Alfa Romeo Giulia Tributo Italiano 2,0T
Fiat 500 1,2 Rockstar Dualogic
EX - Alfa Romeo Giulia Veloce 2,0T
EX- Alfa 159 2,4 JTDm
Ex Fiat 500 1,2 Lounge
Fiat 500 1,2 Rockstar Dualogic
EX - Alfa Romeo Giulia Veloce 2,0T
EX- Alfa 159 2,4 JTDm
Ex Fiat 500 1,2 Lounge
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hltnoměr :-D
robert37 píše:Dneska jsem vyměnil váhu, kterou jsem si sám poslal na věčný odpočinek při čištění*. Koupil jsem jí přes Norberta Staňka "NORA" za 20% ceny co chtěli ve Fiatu. Po výměně mě drobet zatrnulo, když kontrolka vstřikování zůstala i přes odpojení baterie na cca 30 min. svítit. Alfice ale jela dobře. Skončil jsem do obchodu a po opětovném nastartování kontrolka zhasla![]()
*... Před časem jsem se jal vyčistit debimetr podle návodu zde na stránkách, domnívaje se, že si drobátko vylepším jízdní vlastnosti![]()
Zakoupil jsem na to určený spray AIR SENSOR CLEANER a O P A T R N Ě ! váhu![]()
vystříkal. Po zpětné montáži se mi rozsvítila kontrolka vstřiku a přeze všechny pokusy s odpojováním baterky ne a ne zhasnout.
![]()
Ta pokažená váha se však při jízdě neprojevovala příliš. Jen při plném plynu a zařazení vyššího stupně, nastala vteřinová prodleva, než alfa začala zase šlapat naplno. Když jsem při přeřazení pustil plyn nebylo skoro nic poznat. Při podřazení tam nebyl tak znatelný meziplyn. A kolísaly mi otáčky po startu 900-700.
AR Giula 2,0 Super
- Tomas 156
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám, že jde o tu lakovnu u bývalé cihelny........... S těma mám taky nepříjemnou zkušenost. Zhruba před 5ti rokama, jsem tam měl taky auto na lak a to jsem to měl domluveno s kamarádem, který se s majitelem lakovny dobře zná, že auto bude hotovo do 14 dnů. Auto jsem si z lakovny odvezl konečně nalakované asi po "dvou měsících" různých výmluv......Naštěstí jsem tu dobu měl čim jezdit, takže sem to nějak vydržel, ale ten přístup............robert37 píše:Tak jsem nechal opravit poškozený lak . Jednalo se o dvě rýhy od svodidel místy i lehkou promáčklinu na pravé straně. Konkrétně šlo o pravý přední blatník, přední dveře, zadní dveře, zadní blatník a prasklinu ca 8cm na zadním nárazníku. + jsem chtěl nechat přelakovat haupnu a přední nárazník. Na levé straně byla menší odřenina na LZ dveřích. Po shlédnutí stránek http://www.ulrichautolaky.cz a pár obrázků v Galerii jsem byl jasně rozhodnut dát to jim. Z mé strany byl problém, že jsem potřeboval si vzít auto na víkend zpět. Bylo domluveno, že auto odevzdám v úterý ráno a v pátek si jej vyzvednu v kytu a v pondělí vrátím zpět a do středy to pak nalakují. Podle domluvy jsem auto v pátek vyzvedl a v pondělí zase odevzdal, ale když jsem si pro něj ve středu přišel tak na něm nebylo hnuto. Jak jsem ho tam v pondělí dovezl, tak jsem si ho ve středu vyzvedl. Prý se jim rozbila svářečka na plasty na ten zadní nárazník. Nevím, ale měli přece zavolat a já si mohl auto odvézt. Takhle tam stálo na nic. Po asi měsíci jsem se domluvil, že auto dovezu v pondělí a v pátek jej vyzvednu. Ráno v pondělí ráno jsem jej ostříkal vapkou, protože jsem ho jim nechtěl předat od mušek jak dobytek, a dovezl do Jivna u Budějc, kde sídlí. S ohledem ke zkušenostem s dodržením termínu jsem pana Ulrycha bombardoval sms-kami typu, zda to bude v pátek hotové a že to potřebuji opravdu do pátku stihnout. Auto jsem opravdu potřeboval, protože jsem kamarádovi slíbil, že mu přes víkend pomůžu s trénováním děcek na soustředění v Roudnici nad Labem. Když jsem pana Ulrycha v pátek odpoledne konečně zastihl na telefonu( pevné lince, bo mi mobil nebral a na sms neodpovídal) řekl mi dost ostře, že se to nedá stihnout a že jsem jim auto dovezl s odřenýma PZ dveřma, stejně jako předtím![]()
a přitom jsem auto než jsem jim ho odevzdal omýval a ničeho si nevšiml
Dále.. minule, když se vymluvil na rozbitou svářečku mi slíbil pro příště náhradní vozidlo, ale na to zapomněl s tím, že mám jít do půjčovny. v tu chvíli jsem měl sto chutí auto z lakovny odvézt a jel jsem se na něj na kole hned podívat. Hodně jsem se divil, že auto bylo rozdělané a dělali na něm. S panem Ulrychem mladším jsme se dohodli, že ho do středy stihnou udělat. Tak jsem jel do Roudnice z Budějic vlakem. S narvanou taškou, což pro mne, protože jsem po operaci nohy, byl docela problém. V úterý mi p. Ulrych mladší zavolal, že si mohu ve středu ráno auto vyzvednout. Ani nevíte , jak jsem byl šťastný, když jsem auto spatřil ustrojené. Práce je provedena výborně, jen nestihli tu haupnu a př. nárazník
![]()
Výmluvy na dovolené, nemoci, jsem přešel s trpkým úsměvem. Cena za to vše byla 16tisíc. Nevím zda je to hodně nebo málo. Ještě mě "zaujala" jedna věc. Vůbec nedělají přejímku vozu a je to postavené celé na domluvě. když to pak zahapruje je zaděláno na neshody. Jestli jim dám dodělat haupnu a př. nárazník budu trvat na řádné přejímce vozu s termínem zhotovení a s případným sankciováním nedodržením termínu. Jinak lak vypadá opravdu dobře. Je fakt, že když mají auto pod rukama dělají na výbornou a pan Ulrych starší je věčně v bílých monterkách v pracovním nasazení. Proto možná nezvedá ty telefony. Jen ty problémy s dodržením termínu. na druhou stranu je to jen jejich věc kolik mají práce a mají jí dobře zaplacenou.

ex AR 156 SW 2.0TS
ex AR 156 1.8 TS
AR GT 1.9JTDm Q2
ex AR 156 1.8 TS
AR GT 1.9JTDm Q2
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Nevím přesně jestli tam je někde bývalá cihelna, ale když pojedeč po starý do Lišova přes Rudolfov, tak je to za zatáčkou za "na bábě". Smutný je, že sehnat slušnou lakovnu, či servis, anebo poctivého řemeslníka i s tím, že chci za odvedenou práci slušně na dřevo zaplatit je v Čechách problém
AR Giula 2,0 Super
- Tomas 156
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to bude ta lakovna a s tím ostatním máš pravdu, to bude tou Českou náturou.....robert37 píše:Nevím přesně jestli tam je někde bývalá cihelna, ale když pojedeč po starý do Lišova přes Rudolfov, tak je to za zatáčkou za "na bábě". Smutný je, že sehnat slušnou lakovnu, či servis, anebo poctivého řemeslníka i s tím, že chci za odvedenou práci slušně na dřevo zaplatit je v Čechách problém

ex AR 156 SW 2.0TS
ex AR 156 1.8 TS
AR GT 1.9JTDm Q2
ex AR 156 1.8 TS
AR GT 1.9JTDm Q2
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Alfa je po 2 měsících pojízdná. Mojí amatérskou výměnu termostatu odnesla spojka a převodovka. Moje peněženka nakonec taky -1600,-Eur
Ale proč píšu, po zprovoznění nemám volant v ideální pozici, ale nakřivo. Prostě mám-li volant naprosto v přímém směru, auto lehce zatáčí doleva. Je možné, že pro vyndání spojky,převodovky se selespeedem se dělá něco na táhlech řízení, anebo to jen špatně nasadili? Rád bych věděl možnou příčinu, až jim to tam pojedu reklamovat
Ale proč píšu, po zprovoznění nemám volant v ideální pozici, ale nakřivo. Prostě mám-li volant naprosto v přímém směru, auto lehce zatáčí doleva. Je možné, že pro vyndání spojky,převodovky se selespeedem se dělá něco na táhlech řízení, anebo to jen špatně nasadili? Rád bych věděl možnou příčinu, až jim to tam pojedu reklamovat
AR Giula 2,0 Super
- Ladin 164V6
- SemTuFurt
Myslim ze pri ty spojce museli urcite vyndat komplet levej tlumic a odpojit rizeni, ale nemelo by se nic rozstelovat... Urco jim to reklamuj, chce to udelat geometrii
AR 164 3.0 24V Super 171kW Nero601 92' (Zombie - la machina arrogante)
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Mám blbý, že kus na tom dělal můj kámoš a pak alfaservis. Když jsem byl u toho kámoše tak měli jakoby vylomený obě kola (disky měli samo dole), aby se k tomu dostali. Nevím zda jste mě pochopili, ale auto drží rovnou stopu perfektně. Prostě bych si myslel, že mi špatně nasadili volant, kdyby s ním teda měli co do činění.
AR Giula 2,0 Super
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Koupl jsem jí nový svíčky NGK Laser Platinum, aby měla jiskru v oku.V neděli jsem vybral na ebay, v pondělí dopoledne zaplatil a dneska(čtvrtek) ve tři došly
4ks NGK BKREKPA ...76Eur i s poštou. www.Franks-Autowelt. Doporučuji !
A začínám vybírat nějaké sandálky na léto, ty starý má už sešmajdaný. Budou to Pirelli PZero Nero

A začínám vybírat nějaké sandálky na léto, ty starý má už sešmajdaný. Budou to Pirelli PZero Nero

AR Giula 2,0 Super
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Robert37 - AR 156 Selespeed 2,0 JTS (2004)
Tak po delší době půjde Alfička do servisu, respektive ke karosáři a lakýrovi. Manželka si vyjela na dovču do Krušných hor a přivezla Alfu pošramocenou: "Já jsem couvala a přehlídla ten plot".
Oboje dveře promáčklý a odřený o sloupek
to to auto mám, kvůli takovýmhle ťukancům už asi 2x komplet přelakovaný. A haupna oťukaná od kamínků furt netknutá. Ale nechám jí taky přetřít.
Už jsem po zkušenostech se svou manželkou úplně zahnal myšlenky, třeba na Jůlinku. Ty voe sedřít jí ten rudej lak 8C Competizione za 50 hadrů, tak snad
Jinak Alfa prý jela dobřa a světe div se, za 1600km neubyl olej. Asi kombinace Selenie 10W-60 spolu s Bishopem jí dělá dobře

to to auto mám, kvůli takovýmhle ťukancům už asi 2x komplet přelakovaný. A haupna oťukaná od kamínků furt netknutá. Ale nechám jí taky přetřít.
Už jsem po zkušenostech se svou manželkou úplně zahnal myšlenky, třeba na Jůlinku. Ty voe sedřít jí ten rudej lak 8C Competizione za 50 hadrů, tak snad

Jinak Alfa prý jela dobřa a světe div se, za 1600km neubyl olej. Asi kombinace Selenie 10W-60 spolu s Bishopem jí dělá dobře

AR Giula 2,0 Super
Spíš jí dělá dobře provoz do 3.500ot./min 

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:

AR Giula 2,0 Super
Nádherný SW, takový mam rád! A krásný kola!! Ať slouží..
Alfa Romeo 159 3.2JTS Ti (2009)
Alfa Romeo 159 3.2JTS SW (2008) ex
Alfa Romeo 156 2.0TS SW (2001) ex
Alfa Romeo 156 2.5V6 (2000) ex
Alfa Romeo 156 2.0TS (1998) ex
Alfa Romeo 159 3.2JTS SW (2008) ex
Alfa Romeo 156 2.0TS SW (2001) ex
Alfa Romeo 156 2.5V6 (2000) ex
Alfa Romeo 156 2.0TS (1998) ex
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
http://www.ulozto.cz/7631620/p1010006-jpg
http://www.ulozto.cz/7631617/p1010007-jpg
http://www.ulozto.cz/7631618/p1010008-jpg
http://www.ulozto.cz/7631619/p1010010-jpg
AR Giula 2,0 Super
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Asi vám to z fotek došlo, vyměnil jsem (i s Kůrkynovou pomocí
) akumulátor tlaku u selespeedu. Tak uvidím jestli mě zítra v Grazu nenechá stát na křižovatce
.

AR Giula 2,0 Super
Nedošlo, myslel jsem, žes namontoval koule na vzduchový podvozek z citróna 

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
- Sgt.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
A já si říkal co to je za ťuningovou kouli.
BMW e39 525i M-paket -Herman
BMW e36 320i@141kw cabrio - Hans
R.I.P. AR 159 SW Ti 2,4 JTD-M 154kw - skurvená srno
R.I.P AR 159 SW 2,4 JTD-M 147kw - Matyldo dobře si je ochránila! EX AR 156 SW 1,9 JTD-M 110kw
BMW e36 320i@141kw cabrio - Hans
R.I.P. AR 159 SW Ti 2,4 JTD-M 154kw - skurvená srno
R.I.P AR 159 SW 2,4 JTD-M 147kw - Matyldo dobře si je ochránila! EX AR 156 SW 1,9 JTD-M 110kw
.... "asi vám z fotek došlo"....
to určitě, taky na to čumím.... Každopádně přeju, ať Alfa jezdí.... Pomalu se z tebe stává poslední mohykán.... jezdíš na beznín, netuzíš to auto, dobře ti slouží.... RESPECT

to určitě, taky na to čumím.... Každopádně přeju, ať Alfa jezdí.... Pomalu se z tebe stává poslední mohykán.... jezdíš na beznín, netuzíš to auto, dobře ti slouží.... RESPECT

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)