volnoběh,a divně jede
volnoběh,a divně jede
zdravim vas lidi,
mam problem se svoji 1.6 ts,snad nekdo vite cim to je.
blbne mi volnobeh,kdyz to rozjedu a vyradim rychlost, otacky spadnou na 500 a houpou se 1200,500,1200,500, a asi 10x nez se usadi.nebo kdyz zastavim na cervenou,to same.nedela to vzdycky, ale ted casteji.nekdy staci trochu protocit motor a volnobeh normalne funguje.cim to muze byt,vahou?
a jeste kdyz mu slapnu,jako by se dusil.nizke otacky tahnou normalne,jako vzdy predtim,ale od tech asi 5000 tahne dost slabe,jak naka felcka.takovy t-spark neznam,asi 3 mesice zpatky tahal krasne,ted se s tim moc rychle jezdit neda,coz me dost stve,protoze vim co ten motor dokaze a ted si toho nemuzu uzit.
za tu dobu jsem vymenil svicky ngk,lambda sondu,sportovni filtr do boxu a olej castrol.
jezdila krasne ale ted je to cim dal horsi.a jeste jsem ji trekopal na lpg (italske vstriky lovato za 28 litru)
prosim piste a radte
diky cau dandis
mam problem se svoji 1.6 ts,snad nekdo vite cim to je.
blbne mi volnobeh,kdyz to rozjedu a vyradim rychlost, otacky spadnou na 500 a houpou se 1200,500,1200,500, a asi 10x nez se usadi.nebo kdyz zastavim na cervenou,to same.nedela to vzdycky, ale ted casteji.nekdy staci trochu protocit motor a volnobeh normalne funguje.cim to muze byt,vahou?
a jeste kdyz mu slapnu,jako by se dusil.nizke otacky tahnou normalne,jako vzdy predtim,ale od tech asi 5000 tahne dost slabe,jak naka felcka.takovy t-spark neznam,asi 3 mesice zpatky tahal krasne,ted se s tim moc rychle jezdit neda,coz me dost stve,protoze vim co ten motor dokaze a ted si toho nemuzu uzit.
za tu dobu jsem vymenil svicky ngk,lambda sondu,sportovni filtr do boxu a olej castrol.
jezdila krasne ale ted je to cim dal horsi.a jeste jsem ji trekopal na lpg (italske vstriky lovato za 28 litru)
prosim piste a radte
diky cau dandis
Re: volnoběh,a divně jede
Nie som ziadny odbornik ale do 1,6 TS vraj plyn nie je moc dobra volba... A podla priznakov co som uz niekde cital by si mohol skusit vymenit vahu vzduchu (skus od niekoho pozicat nech nekupujes zbytocne novu) a vyskusat ako to pojde...
Já mám plyn v 1,4 ts a není problém
ist ide ale vraj to nema dobry vplyv na zivotnost... Ale nazory su rozne nevravim to z vlastnej skusenosti. Co ta stala prerabka na plyn?
stando a jak ti to na ten plyn jede,stejne jako na benzin?
prej to ubere tak maximalne 5% vykonu,me to pripada vic,tak 10,ale zase zajedu za 500kc plynu 400km
prej to ubere tak maximalne 5% vykonu,me to pripada vic,tak 10,ale zase zajedu za 500kc plynu 400km
zítra kouknu a písnu
Takže plyn Tartarini jinak to jede pořád stejně ale mám horší svíčky nádrž není místo rezervy zato má 74l
A co ta vysla prerabka? Ja mam tiez 1,4 TS a uvazujem ze by som tam ten plyn nakoniec predsalen bachol...standa34 píše:Takže plyn Tartarini jinak to jede pořád stejně ale mám horší svíčky nádrž není místo rezervy zato má 74l
tak to nevík koupil jsem v Itálii i s plynem 

ja jsem za prekopani na lpg dal 29 tacu,a ty problemy delala vaha vzduchu,vycistil jsem ji a lepsi.radeji ale nasetrim na novou
stando je pravda ze plyn vice opotrebovava svicky??stoji 4000,tak doufam ze je nebudu menit co 50 000km.jak jsi natom ty?
stando je pravda ze plyn vice opotrebovava svicky??stoji 4000,tak doufam ze je nebudu menit co 50 000km.jak jsi natom ty?
Svíčky jsem objednal origo 2500kč jinak ty co tam byly měli asi 130 000km a bylo to na nich poznat
Kde si sehnal svíčky za 2500kč? nebo to je jen jedna ?standa34 píše:Svíčky jsem objednal origo 2500kč jinak ty co tam byly měli asi 130 000km a bylo to na nich poznat
NISSAN 200SX 1,8T 200koní
ALFA 166 2,4 JTD
www.lovpot.cz Lovecké Potřeby a Nábytek z palet
ALFA 166 2,4 JTD
Já kupoval do 146 original za nějakejch 2200,- z UK (ebay)
Alfa Romeo Crosswagon
Alfa Romeo 146 1.6TS 88Kw
Alfa Romeo GT 1.9JTD 110Kw ex
Alfa Romeo 156 SW 1.9JTD 85Kw ex
Ještě podotýkám že všech 8 

Alfa Romeo Crosswagon
ano všech 8
Nedělá se tady na foru náka hromadná obj. třeba na ty svíčky že výjdou levněji z ciziny
NISSAN 200SX 1,8T 200koní
ALFA 166 2,4 JTD
ALFA 166 2,4 JTD
Jinak bude ta moje alfička na prodej, v zaměstnání v rámci ůspor dostanu služební vůz (doted proplácely kilometrovné) cca během měsíce pokud bude zájem určo se domluvíme