Mají buď automatickou dvouzónovou, nebo manuelní.Ladin 164V6 píše:Nemely 159 i obycejnou jednozonovou klimu?

Mají buď automatickou dvouzónovou, nebo manuelní.Ladin 164V6 píše:Nemely 159 i obycejnou jednozonovou klimu?
Tak nevyzkouším, full-auto mají jen klimošky před faceliftem.swist píše:Vyzkouším, děkuju!tuta146 píše:Tak si vypni full-auto![]()
Tak mne včera poučil Řezník, že stačí na pět vteřin podržet stisknuté tlačítko auto a klima se přepne do režimu mono...swist píše:Další co jsem nepochopil je, že místo původního čudlíku mono, tam mám čudlík off - nenapadá mne jedinný případ, kdy bych chtěl klimu úplně vypnout.Zato mono provoz bych využil celkem často.
Mně taky ne - já pozoruju rozdíl tak cca 0,5 litru.krispel píše:Když má zapnutou klimu jezdím za průměrnou 9,4, bez ní za 7,0 jsou ty čísla v pořádku? Volaakosi sa mi to něpozdáva. (mám 156 facelift)
Potěšení i na mé straně.ReznikCZ píše:Jo Swištíku těšilo mě a funkce jsou téměř stejné jen to více zakamuflovali hihiasi aby na to kde jakej němec nepřišel
Uživatelé prohlížející si toto fórum: edas a 3 hosti