Epoxid se silikonem?Petr147 píše:upadlo...teď to tam drží hromada epoxidu a silikonu

Epoxid se silikonem?Petr147 píše:upadlo...teď to tam drží hromada epoxidu a silikonu
Pak dej vědět jak to brzdí,tuhle kombinaci kotoučů a desek mám taky v plánuPiMBeche píše:Včera som jej kúpil Brembo Max dozadu (2200Kc) a prave predne horne rameno TRW (cca 1500), dorazila Tutela Matryx do prevodovky (od alfi166silver), a kupil som jej predny znak , uz je nejaky poniceny....
V piatok pojde alficka k doktorovi, okrem uvedeneho dostane komplet nove dosticky EBC Greenstuff a Redstuff
speedy píše:moje taky dneska zavítala do myčky, a je umytá i ze spoda![]()
Ta moje do myčky nesmí, je moc rozmazlená, takže hezky ruční prácespeedy píše:moje taky dneska zavítala do myčky, a je umytá i ze spoda![]()
přesně taktuta146 píše:Ta moje do myčky nesmí, je moc rozmazlená, takže hezky ruční prácespeedy píše:moje taky dneska zavítala do myčky, a je umytá i ze spoda![]()
![]()
na každé myčce se to nechá umýt i ze spoda,stačí si říctmartinez píše:speedy píše:
Na kterejch myčkách to meje i ze spoda, že sem si toho nikde nevšim
moc to hrotíte, když dojedete dvakrát za zimu do myčky tak se autu nic nestane, není snad z cukru ne? a jak píšu výše, já taky preferuju šmrdlačku na zahradě s houbou v ruce, ale neumeju to zespodaHampice píše:No ještě bych k tomu připočítal 3000 za rozleštění rejpanců od jistě kvalitních kartáčů
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 1 host