btw. to se musi vymenit asi i s tim "kloubem" ne?
Děkujuspeedy píše:nádhera, sportwagon s prvním čumákem na kolech baroko, to je prostě žrádlo
dikyHlawi píše:to alfons24jtd: Pěkná práceby the way našla se hezká žená na umývání?
Takze uz mam nabehane cca 300km, brzdy piskaju, az sa hanbim chodit mestom. Upozornil ma na to aj p. Brychta, ktorý mi ich menil, ze som si vybral tvrdu zmes a bude nutny zábeh 500-600km kým si sadnú na rozdiel od normalnych dosticiek ktore potrebuju menej. Takze sa snazim jazdit pomaly a netlačit na brzu.Ladis píše:Pak dej vědět jak to brzdí,tuhle kombinaci kotoučů a desek mám taky v plánuPiMBeche píše:Včera som jej kúpil Brembo Max dozadu (2200Kc) a prave predne horne rameno TRW (cca 1500), dorazila Tutela Matryx do prevodovky (od alfi166silver), a kupil som jej predny znak , uz je nejaky poniceny....
V piatok pojde alficka k doktorovi, okrem uvedeneho dostane komplet nove dosticky EBC Greenstuff a Redstuff
Wide 155 píše:jsem byl v servisu na kontrole a GTčko je v cajku!
přesně tak, zatim taky neřeším problémy s pavoukyWide 155 píše:Pavouci se musej pravidelně vyhánět a je klid![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host