předělání staré verze na facelift
předělání staré verze na facelift
Skusal ste niekto prekopat predok starej 147 na facelift? Kamos bural a ked uz to dava vsetko nove,tak premysla nad tymto. Je to take jednoduche ako na 156? Alebo je s tym problem?
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan CHIP+EGR Off+Katik na majzel
Re: předělání staré verze na facelift
přesouvám do sekce 147 

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Ahoj,
osobne si myslim ze pred faceliftom je 147 krajsia, ale kazdy mame pravo na nazor. Minimanlne bude potrebovat nove blatniky, naraznik, svetla, zamok kapoty a kapotu. Tu je jedna tak upravena
http://alfa-romeo-147.autobazar.eu/19-j ... 92694.html moze si urobit podla toho predstavu a mozno mu dotycny predavajuci poradi. V kazdom pripade dufam, ze alfinka nie je na odpis a podari sa ju opravit.
osobne si myslim ze pred faceliftom je 147 krajsia, ale kazdy mame pravo na nazor. Minimanlne bude potrebovat nove blatniky, naraznik, svetla, zamok kapoty a kapotu. Tu je jedna tak upravena

na aukro nekdo prodava komplet predek po fl... kazdopadne je to hovadina, interier je jinej, zadek taky... proste kazdy co se v tom trochu vyzna, tak pozna bastl a pri prodeji to taky na cenene neprida
mě osobně se právě na té nově líbí jen ten předek 

...
to poslal pod kamion?
Nedobrzdil za A6-kou.Nabral ju na nosniky. Som tomu nechcel verit.
.
pěkny, A6 vypadá skoro netknutá 

tak crash-test nikdy nebyl silnou stránkou modelu 147.... 

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
nepovídej, fakt?

S tymto nazorom sa stretavam casto. v 99% pripadoch to tvrdi majitel verzie pred FL. Ked som vyberal 147cku, tak mi prislo az neskutocne ako dokazali vylepsit opticky auto(na novu som nikdy nejak nenarazil, poznal som dobre len ten stary model). Dodnes je to dizajn, ktory je uzasny. Po FL je naozaj vyvazeny.dmoravan píše:Ahoj,
osobne si myslim ze pred faceliftom je 147 krajsia, ale kazdy mame pravo na nazor........
Alfa Romeo 147 1.9JTDm 08'
Lancia Delta 1.4 T-Jet 09'
Lexus GS 460 4.6 V8 09'
Ex: Lancia Thesis 2.4JTD 03'
Ex: Lancia Kappa 20V Turbo 99' 245PS/390Nm by PhoB
Ex: Lancia Kappa 16V Turbo 95'
Lexus GS 460 4.6 V8 09'
tak že majitelé před-FL modelů tvrdí že tato verze je hezčí a majitelé po-FL modelů tvrdí, že hezčí je ta jejich, je opravdovým překvapením 

Já taky říkám, že nejkrásnější auto je fabia a proto mám 156
Jinak po takové ráně je asi jedno co tam dá za předek, práce vyjde na stejno. Nevím jaké jsou rozdíly v palubce. Každopádně když to vyměníš, tak člověk kdo zná Alfu pozná, že to tam nepatří a to nejen kvůli zadním světlům

Jinak po takové ráně je asi jedno co tam dá za předek, práce vyjde na stejno. Nevím jaké jsou rozdíly v palubce. Každopádně když to vyměníš, tak člověk kdo zná Alfu pozná, že to tam nepatří a to nejen kvůli zadním světlům

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Myslim, ze nie je
No neriesit 

Alfa Romeo 147 1.9JTDm 08'
Lexus GS 460 4.6 V8 09'
Lexus GS 460 4.6 V8 09'
Tak jsem se ptal majitele víše zmíněného inzerátu, jelikož jsem taky vlastník před FL modelu. Menil svetla, kapotu, blatnik, naraznik, celo a před 2 roky ho to přišlo na zhruba 1000 euro.
No a zbývá vnitřek + zadek, jinak je to slátanina, tak si spočítej, jestli se to vyplatí 

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
no mě se konkrétně líbí jen ten novej předek, že to každej pozná je mi fuk. Hlavně že by se auto líbilo mě
.Stejně ale vím že do toho nikdy nepůjdu
, jen mě to zajímalo

Mas u mna 100 bodov.lukas1111 píše:no mě se konkrétně líbí jen ten novej předek, že to každej pozná je mi fuk. Hlavně že by se auto líbilo mě.Stejně ale vím že do toho nikdy nepůjdu
, jen mě to zajímalo
Samozrejme jemu nejde o predaj,alebo ci to bude zlatanina. Proste sa mu ten FL predol viacej pozdava. A ked uz to musi menit,preco to neprekopat. Inak FL vcetne opravy a nastreku ho vyjde cca 35 tis. Bez baglov.
Zdravim pani Alfisti,
tak sa nam tu ta debata trocha rozprudila. Nech uz tam da akykolvek predok (pred FL/po FL) urcite moze ratat okolo 1000-1500 euro. K tej FL verzii, bez toho aby som rozvyril hladinu pohorsenia, iba tolko skoda ze neisli v linii 156 po FL, Brera a 159. Riesenie svetiel u tychto modelov je zaujmavejsie. Nemozem si pomoct a prosim neukamenujte ma 147 po Fl mi svetlami pripomina Peugeot 106. V tomto pripade akoby Alfa stratila svoj vlastny styl, nehovoriac o niektorych zmenach v palubke.
tak sa nam tu ta debata trocha rozprudila. Nech uz tam da akykolvek predok (pred FL/po FL) urcite moze ratat okolo 1000-1500 euro. K tej FL verzii, bez toho aby som rozvyril hladinu pohorsenia, iba tolko skoda ze neisli v linii 156 po FL, Brera a 159. Riesenie svetiel u tychto modelov je zaujmavejsie. Nemozem si pomoct a prosim neukamenujte ma 147 po Fl mi svetlami pripomina Peugeot 106. V tomto pripade akoby Alfa stratila svoj vlastny styl, nehovoriac o niektorych zmenach v palubke.
Díky
Naposledy upravil(a) DAR147 dne 26.3.2011, sob 16:12, celkem upraveno 1 x.
Nakonec tedy zůstane stará tvář ...
Už se moc těšim ... !!!
Čaj a mějte se

Už se moc těšim ... !!!
Čaj a mějte se
Tak už se blíží termín opraveného auta ... a s ním i havarijní pojištění ...

Tak uz sa jazdi...