Ladis píše:Chlape nechci tě urazit,ale po přečtení všech příspěvků jsis měl raději koupit jinou značku

asi jsem měl zvolit GTA nebo raději ještě přišetřit nějakou tu korunu a pak koupit 159 1.8 T ale to už je jedno, jsem rád i za to, když vidím, kolik lidí si třeba upravuje auta - jen vzhledově, tak některé jsou celkem hezké, ovšem některé nestojí ani za řeč, tak jsem kdysi dáááááávno uvažoval o možnosti průduchu na kapotu na blatník, na fotkách to vypadá vše nádherně, postupem času jsem zjistil, že je hezčí auto takové jak ho vyrobili, aspoň co se týče alf

je to láska na první pohled, co se týče mé historie alf, tak jsem vlastnil 1.6 T.S. 88kW r. v. 2001, no vozil jsem se v ní asi půl roku, když při předjíždění důchodce alias čepičkáře jsem měl autonehodu, když mě zmiňovaný pán vytlačil z cesty, tak jsem to narval do stromu, slyšel jsem a četl jsem hodně názorů na testy bezpečnosti alf, ale musím to vyvrátit, můžu to poslat i ve fotkách, kdy asi v 65 km rychlosti jsem rafl do stromu, schytal to nárazník, levý přední blatník, trošku kapota, prej i těhlice, to mi řekl likvidátor pojišťovny viníka, ovšem levé a levý přední světlomet zůstalo vše vcelku, světlomet jen vypadl, přijela odtahovka, hodil mě na hák za zadní nápravu, sedl jsem, nastartoval a vyjel ven z příkopy, potom jsem tápal a hledal vůz, chtěl jsem něco s větším kufrem, chtěl jsem alfu jtd v kombi verzi, ale zase jsem spadl tak kde jsem byl, jsem mladý, nemám zatím děti, abych potřeboval převážet kočárek nebo kočárky