Policie a vše kolem....
-
starej pes
Re: Policie a vše kolem....
Pánové,prosím o informaci.Včera mne lapli SK policajti na dálnicci v Kútech.Naměřeno 161km/hod.Chtěli 100 EMU,mají na to pěkný,ne zrovna levný sazebník.Neměl jsem dostatek EMU,koruny policajt nechtěl.Prý že pošle oznámení o přestupku na příslušnou přestupkovou komisi do ČR.Myslím,to je můj osobní názor,že to nechá plavat,ale přesto,když se to vyřeší u nás,přijdu o body,když se přestupek stal na území cizího státu?
- faust54
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Urcite prijdes o body u nas...
AR 147JTD | 85kW | 2002 | Distinctive
AR 146 1.6TS r.2001-prodano
AR 155 Q4 r.1995 - prodano
AR 164 2.0TB r.1996 - prodano
Ford Puma 1.7 16V
AR 146 1.6TS r.2001-prodano
AR 155 Q4 r.1995 - prodano
AR 164 2.0TB r.1996 - prodano
Ford Puma 1.7 16V
to máme s SK jiné vztahy, jak se zbytkem EU???
- hadXR
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě je tedy přestupek přes hranice nevymahatelnej. Můžou tě za něj potrestat pouze ve státě kde si ho spáchal. Nicméně pokud si tě tam zaevidovaly, tak by tě asi mohly sejmout při další návštěvě země, třeba i při běžný kontrole. Ale nejsem odborník na mezinárodní právo, takže možná kecám kraviny 

Ford Sierra 3.7i CLX 4x4 1992, Ford Sierra 2.0i GL 1987, Ford Scorpio 2.9i Ghia1991, Audi 80 B4 1.9 TDi 1992, Honda CB 500 1998.
EX: Alfa Romeo 155 2.5 V6 1996, Alfa Romeo 145 2.0 QV 1996, a další.
EX: Alfa Romeo 155 2.5 V6 1996, Alfa Romeo 145 2.0 QV 1996, a další.
- rosso155
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:

2007 AR 159 2,2 JTS Ti - nero metallico
2002 AR 156 2.5 V6 24V SW - grigio metallico (ex)
1996 AR 155 1.8 TS Sport - rosso (ex)
1987 AR 75 2.5 V6 - rosso (ex)
2023 DAF XG 480 + 2023 návěs Krone
ALFOU SE NEJEZDÍ, ALFOU SE ŽIJE
2002 AR 156 2.5 V6 24V SW - grigio metallico (ex)
1996 AR 155 1.8 TS Sport - rosso (ex)
1987 AR 75 2.5 V6 - rosso (ex)
2023 DAF XG 480 + 2023 návěs Krone
ALFOU SE NEJEZDÍ, ALFOU SE ŽIJE
- dolphin7
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Hodně dobrý 

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V
Škoda každého kroku, který se jde pěšky...
Škoda každého kroku, který se jde pěšky...
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
tak toto se skutečně nestalo. Ale jinak dobrý 

AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
- Franik
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Kdo četl Svět motorů tak si možná všiml kdo né tak tedy se to pokusím nějak přepsat:
Při překročení rychlosti a vyfocení vás předvolají k vysvětlení je jasné že osoba blízká skončí je možné použít toto, nebo je to blud zajimají mě opravdu právně platné názory ne dohady: řidič předmětného vozu podal toto vysvětlení, v udaném čase jsen řešil zažívací problémy jež způsobila potravina xy což způsobilo zvýšený tlak na svěrací svaly konečníku, ve snaze neznečistit sebe i vnitřní prostor vozidla jsem hledal prostor kde by legálním způsobem mohl vyřešit problém a to ono místo zrovna nebylo vhodné. Proto v zoufalé snaze zachovat lidskou důstojnost přestal kontrolovat rychlost vozidla s tím že prokazatelně neohrozil jiné účastníky provozu, a snažil se dosáhnout nejbližší čerpací stanice.
dodatek pod tím je názor odborníků: Překročení rychlosti přestupek.
Možné důsledky v autě vykonané potřeby
by mohli být po vystoupení z vozu
na veřejnost klasifikovány jako trestní čin
výtržnictví.
Dovolání se lidské důstojnosti má oporu v ústavním
právu.
Co vy na to, né že bych to potřeboval, ale mohlo by se třeba eventuelně po nájezdu městských biřiců od srpna hodit.
Při překročení rychlosti a vyfocení vás předvolají k vysvětlení je jasné že osoba blízká skončí je možné použít toto, nebo je to blud zajimají mě opravdu právně platné názory ne dohady: řidič předmětného vozu podal toto vysvětlení, v udaném čase jsen řešil zažívací problémy jež způsobila potravina xy což způsobilo zvýšený tlak na svěrací svaly konečníku, ve snaze neznečistit sebe i vnitřní prostor vozidla jsem hledal prostor kde by legálním způsobem mohl vyřešit problém a to ono místo zrovna nebylo vhodné. Proto v zoufalé snaze zachovat lidskou důstojnost přestal kontrolovat rychlost vozidla s tím že prokazatelně neohrozil jiné účastníky provozu, a snažil se dosáhnout nejbližší čerpací stanice.
výtržnictví.
právu.
Co vy na to, né že bych to potřeboval, ale mohlo by se třeba eventuelně po nájezdu městských biřiců od srpna hodit.
Giulietta QV 10/2010 ex.
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
https://www.facebook.com/AutoklempirRovnaniMetodouPdr?fref=ts
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
vystoupit z auta pos...ej nebude určitě výtržnictví, protože předpokládám, že ses nep..l úmyslně
a jestli ti na ty zažívací problémy někdo skočí, tak to bude asi jen polehčující okolnost, každopádně s přestupek nemusíš souhlasit a můžeš to nechat oznámit do správního řízení na příslušný MěÚ a tam se jim můžeš přinést potvrzení od lékaře, že už neudržíš stolici a třeba ti to odpustěj 

AR Giulietta, 1.4 Tjet
AR 147, 1.6 TS
AR 155,2.0 TS
FIAT Brava, 1.6, 1999, modrý - rodinné dědictví :-)
ex: AR 159 2.0 JTDm, AR 159 1.9 JTS, AR 146-1.6 TS, AR 156-2.0 +1.6 TS, AR 155-1.8TS,Dedra-1.8,Prisma-1.6,Tempra-1.6,Regata-1.5
AR 147, 1.6 TS
AR 155,2.0 TS
FIAT Brava, 1.6, 1999, modrý - rodinné dědictví :-)
ex: AR 159 2.0 JTDm, AR 159 1.9 JTS, AR 146-1.6 TS, AR 156-2.0 +1.6 TS, AR 155-1.8TS,Dedra-1.8,Prisma-1.6,Tempra-1.6,Regata-1.5
než se posrat, tak radši zaplatím pokutu 

- Franik
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
nejedná se zřejmě o případ že tě změří a zastaví, ale o případ změří vyfotí a pak jen předvolají k podání vysvětlení o přestupku u přestupkového řízení. třeba nějaký automatický radar u silnice. tudíž to může být třeba půl roku po spáchání přestupku.
Giulietta QV 10/2010 ex.
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
156 SW 2,4 129kW ex
156 2,5V6 ex
- SwimPixo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
hmm no po logickej uvahe to vyzera zaujimavo, no ci to uznaju, to nevedno... to by sa skor dalo ze veziem niekoho do nemocnice a jednalo sa o vynimocnu situaciu ktora si to vyzadovala, alebo take nieco...
no ale ja pridam svoju skusenost, tu v Brne je vseobecny sport davanie pokut za "zle parkovanie" typu stanie na mestskej zeleni atd. Ja som tiez stal jednym kolesom na mestskej zeleni(pri internate mame pekny lesik a jednym kolesom asi 20cm som stal v nom...) a rano som si nasiel papierik za stieracom ze sa mam dostavit na vysvetlenie k MP v Brne, za podozrenie pre vykonanie prietupku v zneni zakona ...... . A tak som sa tam zastavil, bol som pouceny, pani na mna bola rochu neprijemna na zaciatku, pretoze na nu predomnou dvaja pani ziapali ze im odtiahli auta... No ja na nu pekne a s usmevom vravim ze to a to som si nasiel za okienkom a ze ako to riesit. tak mi vravi ze som porusil, ukazala mi odfotene koleso v lesiku a ja vravim ze ano moje auto... Podla dokladov mi zacala vypisovat v PC veci ohlaodm pokuty. Avsak jej to trvalo velmi dlho a som sa jej pytal ze preco to tak dlho trva ked som s priestukom suhlasil a ona mi odpoveda : "bohuzial system mi neberie vase slovenske PSC"
ja velky usmev a vravim ze teda nech mi ju nedava a odpusti
... Na to mi povedala ze normalne by som dostal pokutu 800kc ale kedze to nieje mozne hodit do PC takmi da blokovu pokutu vo vyske 200ck. Ja cely stastny som jej povedal dakujem a isiel kade lahsie :-)... Ale cakal som teda ze ma to vyjde drahsie 

- Hampice
- SemTuFurt
Obdivuju tovjí radost z odevzdání desátku šikanujícím měšťákům... Mě by srala i koruna, zvlášť za tohle...
Alfa Romeo 164 QV (1992)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
- SwimPixo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
bol som rad ze som nedostal 1000 ale len 200. Samozrejme ze som im to nedal rad...
s MP sa nodohodnes, lebo su to posledni najblbsi ktori sa nikam nedostali a za nic nestoja, preto aspon odtahuju a z--bavaju za velke prd...

starej pes píše:Pánové,prosím o informaci.Včera mne lapli SK policajti na dálnicci v Kútech.Naměřeno 161km/hod.Chtěli 100 EMU,mají na to pěkný,ne zrovna levný sazebník.Neměl jsem dostatek EMU,koruny policajt nechtěl.Prý že pošle oznámení o přestupku na příslušnou přestupkovou komisi do ČR.Myslím,to je můj osobní názor,že to nechá plavat,ale přesto,když se to vyřeší u nás,přijdu o body,když se přestupek stal na území cizího státu?
Taky mne změřili v SK,když jsem se kroutil s placením,chtěl mi zabavit řidičák.Tak jsem mu řekl,že v tom nevidím problém,po návratu domů si nechám udělat nový.Dostal mne s tím,že příště pokud mne náhodou zastaví,může mne zadržet na 24 h.Tak dostal 50ojro,já bločky a bylo to vyřízené.
Ford Windstar 3.0 V6
Ex AR 156 2,5 V6 24v
Ex Ford Scorpio 2.0 DOHC
Ex Ford Scorpio 2,9
Ex AR 156 2,5 V6 24v
Ex Ford Scorpio 2.0 DOHC
Ex Ford Scorpio 2,9
Franik píše:Kdo četl Svět motorů tak si možná všiml kdo né tak tedy se to pokusím nějak přepsat:
výtržnictví.
právu.
Dostaneš další pokutu za to,že jsi řídil v zdravotní stavu nezpůsobilém pro pro řízení a ohrozoval jsi tím ostatní účastníky provozu.Dobrý prokurátor by Ti přišil i obecné ohrožení a budeš rád že odejdeš i spodmínkou...

Ford Windstar 3.0 V6
Ex AR 156 2,5 V6 24v
Ex Ford Scorpio 2.0 DOHC
Ex Ford Scorpio 2,9
Ex AR 156 2,5 V6 24v
Ex Ford Scorpio 2.0 DOHC
Ex Ford Scorpio 2,9
A navíc pokud by jsi zrovna v momentě sračopudného puzení projížděl oblastí s větším výskytem sociálně vyloučené skupiny obyvatel,dalo by se to kvalifikovat jako naplnění skutkové podstaty trestného činu s rasově nesnášenlivým podtextem a tam se už dostávame na zajímavé trestní sazby v řádu let ve věznici se zvýšenou ostrahou.

Ford Windstar 3.0 V6
Ex AR 156 2,5 V6 24v
Ex Ford Scorpio 2.0 DOHC
Ex Ford Scorpio 2,9
Ex AR 156 2,5 V6 24v
Ex Ford Scorpio 2.0 DOHC
Ex Ford Scorpio 2,9
- SwimPixo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ano bezproblemov to vymozu, vramci EU to dostanu ako oznamenie a prislusny organ policie bude kontaktovat v tejto veci. Tak ako to bolo v mojom pripade, kedy capli mna vasi policajti. Vysrat sa na to nemohol, kvoli novym systemom , ktore na SVK panuju. Bohuzial uz sa neda vymazat priestupok len tak ako to slo kedysi... Vyska pokuty bola dost mierna v tvojom pripade, bezne sa dava o 10 -100eur, o 20-200eur, o 30 - 300eur... a potom to pride na 600eur co je maximum. Za rok mozes mat max 3x600eur pokutu, potom prides o vodicak a ides si robit preskusanie z dopravnych predpisov.starej pes píše:Pánové,prosím o informaci.Včera mne lapli SK policajti na dálnicci v Kútech.Naměřeno 161km/hod.Chtěli 100 EMU,mají na to pěkný,ne zrovna levný sazebník.Neměl jsem dostatek EMU,koruny policajt nechtěl.Prý že pošle oznámení o přestupku na příslušnou přestupkovou komisi do ČR.Myslím,to je můj osobní názor,že to nechá plavat,ale přesto,když se to vyřeší u nás,přijdu o body,když se přestupek stal na území cizího státu?
V momentalnom stave je vzdy najlepsie zaplatit pokutu na mieste, kvoli tomu ze poial sa jedna o pokutu do 100eur, nerobi sa zapis do karty vodica zalozenej u policie. Pokial sa jedna o priestupok nad 100eur, ale zaplati sa na mieste, stale sa nezapisuje do karty vodica, ale ako nahle nezaplatim na mieste dostanem zapis do karty vodica, navyse ma ma pravo predvolat na inspektorat ohladom prejednania priestupku a jeho dalsieho riesenia. Zatial neplati pravidlo odobratia osobnych veci (napr hodinky atd) ako v Rakusku, kde vam to vratia az po zaplateni pokuty. Ak ju nezaplatite do isteho casoveho useku, zaloha prepada v prospech statu... No a u vas je podobny system, Ak ja ako nie cesky obcan urobim priestupok, ktory sa jedna v ramci bodoveho strhavania(napr rychlost) zalozia mi tu v CR vlastnu kartu vodica a do nej sa mi budu ratat body a strhavat, a ak body vycerpam, dostanem zakaz vedenia motoroveho vozidla na zaklade vyssie uvedenych okolnosti. Kedysi sa aspon dalo vypomoct si s kamaratmi, ktori boli prislusnikmi policie, no teraz sa moc ani to neda, jednak sa boja prezradenia, boja sa uplatkarstva. No a co je najhorsie z mojich skusenosti ked vidia specialne evidencne cisla typu 333,666,777,888 a u vas v CZ 6666, 3333, 8888 na drahych autach... Je jasne ze to cislo nebolo pridelene koser a preto aj ked si mozeme zaplatit ich kolegom za specialne cislo, preco nezaplatit aj im na pokutach...(toto co som napisal mi potvrdili kamarati policajti, nozaj si nevymyslam) a to je len par postrehov a skusenosti s panmi policajtami ...
P.S.:dokonca som mal vodicsky preukaz v ANG urobeny pre pripad ze by mi ho chceli zobart, v istej dobe nemohli, lebo v zakone to bolo osetrene aby som sa mal ako dostat domov. Teraz uz ani to neplati... Proste treba mat stastie, jazdit rychlo, bezpecne, a hlavne neprovokovat v dedine na debilnej 50 ale tam kde sa to da...
- Sgt.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
MP Praha nechává uležet a pak předává k exekuci.
BMW e39 525i M-paket -Herman
BMW e36 320i@141kw cabrio - Hans
R.I.P. AR 159 SW Ti 2,4 JTD-M 154kw - skurvená srno
R.I.P AR 159 SW 2,4 JTD-M 147kw - Matyldo dobře si je ochránila! EX AR 156 SW 1,9 JTD-M 110kw
BMW e36 320i@141kw cabrio - Hans
R.I.P. AR 159 SW Ti 2,4 JTD-M 154kw - skurvená srno
R.I.P AR 159 SW 2,4 JTD-M 147kw - Matyldo dobře si je ochránila! EX AR 156 SW 1,9 JTD-M 110kw
to asi těžko, papírky od MP normálně odfoukává vítr... jeden mi zkončil i takhle: 

- SwimPixo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
presne tak, riesi sa to najrv papierikom za oknom, potom pride doporucene list z MP aby ste sa dostavili. debilny papierik vam moholo j odfuknut, preto poslu list majitelovi vozidla.
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Mně nic nepřišlo, a to je auto normálně přihlášené na mě.
Jinak přece nemůže na základě nějakého posraného papírku, který mohl kdokoli vzít, vzniknout exekuce, to Ti někdo vyhrožoval?
Mám s tímto jiný zážitek, kamarád to našel za stěračem za špatné parkování, šel s tím na MP jak jim to tam vytmaví že stojí dobře, a ti mu sdělili že už je ten asi šestý, že si někdo dělá srandu
Jinak přece nemůže na základě nějakého posraného papírku, který mohl kdokoli vzít, vzniknout exekuce, to Ti někdo vyhrožoval?
Mám s tímto jiný zážitek, kamarád to našel za stěračem za špatné parkování, šel s tím na MP jak jim to tam vytmaví že stojí dobře, a ti mu sdělili že už je ten asi šestý, že si někdo dělá srandu

33
- SwimPixo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
no tak to je iná vec, keď si niekto robi srandicky. Ale ako som pisal, papierik sluzi na predvolanie za ucelom podania vysvetlenia z podozrenia vykonania priestupku. A dokazovanie, lahucko, este raz ako som pisal, ukazu ti krasne nafotene tvoje auto ako porusuje "nieco" a na to co povies uz neviem... Vzdy ked takto sa necha papierik mas urobenu peknu galeriu svojho auta u MP