Markuss, ja som za kazdu prcu, ale ked pojdeme do reduty asi by som mal alfu trochu umyt lebo momentalne vyzera dost neluxusne akoby parkovala pri vapenke. S takymto autom by sa po nas asi ani upratovacka pred dochodkom neobzrelaMarkuss píše:OK, chalani, 17. môže byť aj pre mňa. Buď ostaneme pri motoreste "Halier,"alebo mám návrh na zmanu - Hotel REDUTA, s velkym parkoviskom a blizkymi kaviarnickami, je to trochu exkluzivnejšie miesto pre naše 166-kyJe to priamo v centre, môžno zbalíme aj nejaké baby:-))) Len srandujem, ak to čítajú aj naše polovičky
![]()
Preberieme aspoň aj problematiku cukania našich prevodoviek. PS: Dúfam, že to bude len v tým poloosiach...
Forza Alfa!
:-))) To hádam nemyslíš vážne, že si neumývaš svoje auto? To si až taký zaneprázdnený? :-)Tom55 píše:Markuss, ja som za kazdu prcu, ale ked pojdeme do reduty asi by som mal alfu trochu umyt lebo momentalne vyzera dost neluxusne akoby parkovala pri vapenke. S takymto autom by sa po nas asi ani upratovacka pred dochodkom neobzrelaMarkuss píše:OK, chalani, 17. môže byť aj pre mňa. Buď ostaneme pri motoreste "Halier,"alebo mám návrh na zmanu - Hotel REDUTA, s velkym parkoviskom a blizkymi kaviarnickami, je to trochu exkluzivnejšie miesto pre naše 166-kyJe to priamo v centre, môžno zbalíme aj nejaké baby:-))) Len srandujem, ak to čítajú aj naše polovičky
![]()
Preberieme aspoň aj problematiku cukania našich prevodoviek. PS: Dúfam, že to bude len v tým poloosiach...
Forza Alfa!Tak zatial plati Halier
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů