Zdravim,
Mam specificky problem s brzdovym pedalem - obcas mi najednou "ztvrdne"... 1000x funguje normalne, pak najednou ztvrdne. Evidentne posilovac ztrati podtlak... Je to rel. cerstve, nemam jeste 100% vypozorovane podminky tohoto fenomenu... Vymenil jsem vyvevu, ale nepomohlo to. Nez zacnu s vyndavanim membrany a brzdoveho valce, rad bych se zeptal zda s tim nekdo nema zkusenosti...
Moc jsem toho tady o tomto "ukazu" nenasel. Trapi mne, proc to funguje "normalne", jen z casu na cas pedal ztvrdne... (kdyz na volnobehu opakovane naslapu a drzim, pedal ztvrdne - coz je normalni - ale citim, jak podtlak pomalu narusta a pedal mekne - coj je taky spravne...)
Tak co stim? (A kam s timto vlaknem?)
Diky moc!
Tomas
brzdový pedál - občas tuhne
Re: Pomoc se založením nového vlákna
Můžeš mít opotřebované tlumiče a při přejezdu nerovnosti, nebo prudkém brždění v zatáčce odskočí kolo od vozovky, no a začne fungovat ABS, takže pedál ztvrdne a jakoby to nechce brzdit.
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Re: brzdový pedál - občas tuhne
Zdar Kluci!
Auto jsem koupil pred dvema mesici v Nemecku, vsechny vikendy jsem stravil v garazi, kompletne vymenil cely podvozek - predni i zadni (vsechny ramena, tahla, stab. tycky, loziska, tlumice + rozvody a termostat)
Odskok kola to asi nebude - po vymene tlumicu. Ale diky za odpoved!
Dik za help!
Tom
Auto jsem koupil pred dvema mesici v Nemecku, vsechny vikendy jsem stravil v garazi, kompletne vymenil cely podvozek - predni i zadni (vsechny ramena, tahla, stab. tycky, loziska, tlumice + rozvody a termostat)
Odskok kola to asi nebude - po vymene tlumicu. Ale diky za odpoved!
Dik za help!
Tom