Neviem zohnat remenicu klimakompresora ( musim nutne vymenit, strasne zvuky vydava ) a novy klimakompresor stoji cca 400eury

za akykolvek napad budem velmi vdacny!

Zadní nápravu jsem kontroloval a je na tom obstojně, tady je cítit že ujíždí předek. Geo jsem nedělal, ještě se chystám vyměnit čepy řízení a axiální táhla, ikdyž nevim, jestli v nich může být taková vůle. Jinak auto na rovný silnici jede rovně..coyote píše:Jak je na tom zadní náprava? A dělal jsi po výměně ramen i geometrii?
holt za krasu sa platiPetom1 píše:AD tahanie do strany: Ja mam letne 215/45/R17 a s Michelin Pilot Exalto si auto v kolajach robilo co sa mu zachcelo. Teraz mam zimne pätnastky a nerobi to. Idem osadit na bud. tyzden zas letne gumy 17" Michelin Primacy HP tak som zvedavy ci to bude tiez take hádavé
Žádný takový, musí to bejt dokonalýTibalt píše:holt za krasu sa platiPetom1 píše:AD tahanie do strany: Ja mam letne 215/45/R17 a s Michelin Pilot Exalto si auto v kolajach robilo co sa mu zachcelo. Teraz mam zimne pätnastky a nerobi to. Idem osadit na bud. tyzden zas letne gumy 17" Michelin Primacy HP tak som zvedavy ci to bude tiez take hádavé
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host