Alfa Romeo 147 (pokec)
Re: Alfa Romeo 147 (pokec)
alebo lepsie povedane ich budes objednavat a ja vozit na SR 

156 2.4 JTDm 20V 200ps...byvala policajtka v taliansku...
dobrá mela poslední minutu
3 217,00 Kč

- AHOSO_VIDAHO
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
mazec, to se dalo cekat :-)
AR 147 JTDm 16v 103 Kw tacho: 218tkm+
senza cuore saremmo solo macchine
ex Š 120 L, F Punto HGT, AR 145 JTD Limited 500, F Marea 1.6, G III VR6, F Coupé 2.0 16VT, F Bravo 1.6, G IV TDi, ... + něco mezi tím :-) ...
senza cuore saremmo solo macchine
ex Š 120 L, F Punto HGT, AR 145 JTD Limited 500, F Marea 1.6, G III VR6, F Coupé 2.0 16VT, F Bravo 1.6, G IV TDi, ... + něco mezi tím :-) ...
tak jsem dneska opravil ten nefunkční blinkr, když jede člověk po kabelovém svazku, tak se rozdvojuje na pravou stranu spodní hranou nárazníku (docela debilovina) a na druhou stranu někam pod nádržky... a na pul cesty k nádržce je konektor, docela prapodivnej, prostě tam plandá na lehce našponovaných drátech konektor... jsem s tím zahejbal a světlo se rozblikalo... tak jsem to prolil olejem na kontakty a jsem zvědavej, jak dlouho vydrží
pak jsem opravil světlo v kufru, tam taky stačilo prostříkat zámek od dveří a za chvíli krásně cvakal spínač...
pak jsem opravil světlo v kufru, tam taky stačilo prostříkat zámek od dveří a za chvíli krásně cvakal spínač...
Ahoj všichni, jsem novým majitelem Alfy 147. Tak mám pár otázek.
Jak poznám zda jsou ramena již zralá na výměnu, a musí se měnit celá ramena, nestačí vyměnit jen nějaké silentbloky?
Jak se dá sundat plast, který je na dveřích kufru? Mám tam 4 šroubky, které jsem sundal, ale stále to tam drží, a nevím jak dál.
Protože mám od sluníčka vyšisované znaky na kapotě i vzadu, chci je vyměnit, má někdo nějaký dobrý tip ke koupi?
Jak poznám zda jsou ramena již zralá na výměnu, a musí se měnit celá ramena, nestačí vyměnit jen nějaké silentbloky?
Jak se dá sundat plast, který je na dveřích kufru? Mám tam 4 šroubky, které jsem sundal, ale stále to tam drží, a nevím jak dál.
Protože mám od sluníčka vyšisované znaky na kapotě i vzadu, chci je vyměnit, má někdo nějaký dobrý tip ke koupi?
Alfa Romeo 147, r.v. 2003, 1.9JTD 85kw, černá metal.
Ahoj,
predni musis cele, poznas podle vule a na to je nejlepsi auto zvednout... jdou vymenit jenom silentbloky, ale to ti pak odejde cep, ktery je napevno... zadni jdou komplet prelisovat, auto se spatnym zadkem plave
jestli mas vsechny srouby venku, tak kryt postupne odtrhej, drzi v packach a ty jdou ven docela neochotne, pak to tam zas namlatis a das srouby
znak se obcas za dobre penize najde na Aukru, nekomu jde dobre dolu, nekdo musi probodnout a vylomit
predni musis cele, poznas podle vule a na to je nejlepsi auto zvednout... jdou vymenit jenom silentbloky, ale to ti pak odejde cep, ktery je napevno... zadni jdou komplet prelisovat, auto se spatnym zadkem plave
jestli mas vsechny srouby venku, tak kryt postupne odtrhej, drzi v packach a ty jdou ven docela neochotne, pak to tam zas namlatis a das srouby
znak se obcas za dobre penize najde na Aukru, nekomu jde dobre dolu, nekdo musi probodnout a vylomit
Aha, já se bál abych ty packy neulomil, tak jsem to raději vzdal.
Ten znak jsem našel na aukru tento http://aukro.cz/znak-alfa-romeo-i1579631868.html, originál je tam také takhle nalepený?
Ten znak jsem našel na aukru tento http://aukro.cz/znak-alfa-romeo-i1579631868.html, originál je tam také takhle nalepený?
Alfa Romeo 147, r.v. 2003, 1.9JTD 85kw, černá metal.
neni, osobne bych ho prilepil epoxidem nebo silikonem... nevim co udela zima, sul a vedro s tou paskou
- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
no já bych do něj nešel vůbec, protože origo je ještě v takovém plastovém držáku který se přimontuje, toto je jen plechový výlisek, když mrkneš na tu fotku zezadu.
Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
Ex. Alfa Romeo Giulietta QV TCT rosso competizione
ale toto se z toho drzaku vyloupne, uz ho tu davalo plno lidi a nikdo si nestezoval
- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
hm tak to v tom případě jo, co já viděl znak, tak byl už v tom plastovém držáku, takže jsem si myslel,že to vyloupnout bez poškození ani nejde.
Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
Já jsem jeden znak od tohoto prodejce bral. Zimu přežil naprosto v pohodě bez nějaké úhony. Přilepený ho mám jen na té oboustranné pásce, která je na odkazu a drží dobře. Původně jsem ho sice chtěl přilepit na nějaký silikon, ale pak jsem si řekl, že ho buď ještě někdy budu měnit já nebo ho někdo na parkovišti bude moc potřebovat
a tak ať jsou vedlejší škody co nejmenší.

159
stejně jako edas mohu potvrdit. Starý znak to sice nepřežil, ale nový je po dvou sezónách jak nový. Bral jsem ten samý z aukra, myslím, že i od stejného prodejce a drží.
AR 159 2.4 JTDm 154 kW
ex AR 147 1.6 T.S. 77 kW
ex AR 147 1.6 T.S. 77 kW
tak som konecne po vymene loziska na kolese a loziska remenice klimakompresora. jedna basen! tichucke to je a konecne ma nepocut na 3km ( stale je to jtd a pocut to na 1,5km
spotreba kleska o 0,5l...

Ex 147 1,9jtd 88kw
cau..ako sa ti prejavolal ten problem s klimakompresorom? mne tam pri nastartovani nieco cinka..akoby lozisko..tak neviem ci to bude to iste....cena?Tibalt píše:tak som konecne po vymene loziska na kolese a loziska remenice klimakompresora. jedna basen! tichucke to je a konecne ma nepocut na 3km ( stale je to jtd a pocut to na 1,5km![]()
Alfa Romeo 147 ,1,9 JTD 16v 103kW
jak je těžké přehodit přední sedačky? stačí povolit šrouby pod autem odpojit airbag a jde ven? nebo je tam zas něco extra? 

- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
mělo by to být tak 

- Hory
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem měnil u jinejch aut, tak to tak bylo ale často se stával problém s přireznutejma šroubama. Raději bych si to u tvého auta ověřil.Petr147 píše:jak je těžké přehodit přední sedačky? stačí povolit šrouby pod autem odpojit airbag a jde ven? nebo je tam zas něco extra?
Jinak jestli chceš helfnout tak písni :-)
Díky, ale budu je přehazovat na Moravě nebo Slovensku 

- Hory
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
panáčkovi Praha nevoní jo?
OKa ... tak si někdy řekni s čím chceš helfnout kdyžtak

OKa ... tak si někdy řekni s čím chceš helfnout kdyžtak

poviem to takto:pred tym mal motor taky nezdravy hrkotavy pisklavy zvuk ako ked mas proste vyslahane lozisko..skontrolujes to tak, ze zhodis remen a skusis rukou tocit remenicu a uvidis ci vydava prejavy opotrebeniaLoui píše:cau..ako sa ti prejavolal ten problem s klimakompresorom? mne tam pri nastartovani nieco cinka..akoby lozisko..tak neviem ci to bude to iste....cena?Tibalt píše:tak som konecne po vymene loziska na kolese a loziska remenice klimakompresora. jedna basen! tichucke to je a konecne ma nepocut na 3km ( stale je to jtd a pocut to na 1,5km![]()
problem bol u mna zistit ake presne lozisko tam ide. musel som zhodit kompresor a remenicu aby som zistil cislo. cena loziska je 50eciek + treba vypustit/naplnit klimu, co je dalsich 60 + robota za vymenu...ale zvuk je teraz uplne iny ako bol...jedna basen

Ex 147 1,9jtd 88kw
Prevodovka
Zdravim,
chtel jsem se zeptat jestli jste nekdo nemel nekdy problem se synchronama v prevodovce u 147.
Pri razeni na 3jku mi to obcas pocita zuby, bylo mi receno ze to je tima synchronama a ze oprava tak na 20 tisic (prej je lepsi vymenit vsechny synchrony kdyz uz se bude delat ten na 3jku + olej a poloosy atd. takze prej nahr. dily za cca 8000 Kc + prace na 3-4 dny).
Diky za odpovedi =) ..
chtel jsem se zeptat jestli jste nekdo nemel nekdy problem se synchronama v prevodovce u 147.
Pri razeni na 3jku mi to obcas pocita zuby, bylo mi receno ze to je tima synchronama a ze oprava tak na 20 tisic (prej je lepsi vymenit vsechny synchrony kdyz uz se bude delat ten na 3jku + olej a poloosy atd. takze prej nahr. dily za cca 8000 Kc + prace na 3-4 dny).
Diky za odpovedi =) ..
147 1.6 TS
dělá mi to taky a pod 3tis máš funkcni celou převodovku
Páni, slubil som ze dam vediet, ako sa auto chova na Michelin Primacy HP 215/45 R17 87W. Takze zatial som spokojny, auto netahá v kolajách na ceste tak ako Pilot Exalto. Jazda relativne ticha, na ceste to sedi slusne. Mali by dlho vydrzat takze som zvedavy...
Alfa 147 1.9 JTDm 88kW 2007 full výbava (koža, CN+, EX 17" kolesá- ukradnute...)