cuhan píše:Kde kupujete tak draho
Něco v kelly na tu naši slevu a rozvody v rallu, mám tam 20% slevu.
cuhan píše:Kde kupujete tak draho
To jo, ale ono to pri najetych 300tkm uz nejakou tu udrzbu potrebujeKubas píše:hele ještě do toho pošleš tak 30 tisíc a už to bude jakžtakž....
Ladin 164V6 píše:To jo, ale ono to pri najetych 300tkm uz nejakou tu udrzbu potrebujeKubas píše:hele ještě do toho pošleš tak 30 tisíc a už to bude jakžtakž....
Kubas píše:hele ještě do toho pošleš tak 30 tisíc a už to bude jakžtakž....
muf2muf píše:Proboha, co sis to koupil za krám? Během pár dní už je to asi devátá závada...Má to auto nějakou servisní historii? Anebo s ní prostě jezdíš jako prase?
![]()
Eventuelně jsi ultrasmolař
NN nedělám. Jsou to 18tky. Na srazu uvidíš jak to bude vypadatLukyn píše:To si děláš prdelJsou to 18"-ky? Na ně si dělám zálusk, sakra tak to je velká závist.
JJ jsou. Už se těším až je nasadím na alfici. Myslím že jí to bude s TI prahama slušetLadin 164V6 píše:Jestli to jsou 18" tak to bude moc pěkný
18tky sundané ze 147. Mám k nim i rozšiřovací podložky. NN od čudlíka ne jsou dovezenéGeorge.KHE píše:to jsou určitě 18" pro GT 3.2 a 147GTA, 156 GTA to jsou ty od čudlíka?
Díky. Zatím krom prkotin taky šlape jak má, tak jsem teď za odměnu naděloval.tyvado píše:Krasavice, ja ji měl rok 06-2005 tmavě šedou a šlapala jak hodinky, bez investic. jen to byla belgičanka JTDm 100 KW. A fakt jezdila jen malinko přes 5 !!
koupil jsem si aspoň něco z GTečka, když si nemůžu koupit to GT 3,2 V6.Joe píše:jinak tady jsou všechny 4. Jedno mělo lehce nažloutlý kraj viz. foto. Vyřešeno leštěnkou a jsou jak nová.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 4 hosti