Co jsem to sám prohlížel, tak mi přijde, že se povolí jedna matka v pravém horním rohu a pak se kryt vycvakne do strany. Ale znáte to.. nerad bych si tam něco urval

Díky za radu!
ano, přesně tak.. pokud ovšem "páni technici" pře zpětném vracení krytu neurvaly právě ty drážky, v kterých ty gumy na krytu drží.. což mně udělalisunic píše:Ten kryt je nasazenej na gumovej "špuntech" který tam jsou právě kvůli tý vibraci a zárověň i jako vlastní uchycení toho krytu k motoru.. a když se ten kdyt sundává, tak většinou ty špunty zůstanou na motoru na takových trnech a je třeba je z nich sundat a nasadit je na ten plastovej kryt, do těch drážek co jsou pro ně na krytu udělaný a teprve potom to celý usadit na ty trny na motoru. Prostě ti asi sundali kryt, nevšimli si, že ty špunty zůstali na motoru a kryt vrátili zpátky on je mimo jeden nebo víc těch špuntů/trnů a proto Ti to vibruje.. celý je to práce na né víc než minutu to opravit
že by Motortec ;) ?F.a.n.o píše:Me zas jedna guma chybi od posledni navstevy servisu a taky to kua drnci u volnobehu jak starence zuby v zime
Naprostý souhlas předsedoJardaS píše:Tak pánové kdo dává gumy první na motor se pak nemůže divit, že se ulámou plastové držáky v krytu. Pochopitelně že kryt se montuje zpět s gumama v držácích a pak se jen zacvakne na kulové držáčky. Ono je to snad i logický když do plastových držáků se gumy nasouvají z boku a provádět tuhle operaci na motoru je tak trochu harakiryNo ale pokud si tak jednoduchej úkon hodlá někdo zkomplikovat, prosím
ale pak nenadávejte na výrobce.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti