1. Ma najazdenych 105 tis. Km. Zajtra menim olej + filter. Chcem sa este opytat, ake dalsie ukony, okrem vymeny olejov a filtrov su pri tejto kilometrazi povinne?
2. Predajca mi dal len jeden kluc. Tak trochu vyzeral ako "grazlik", min. jeden z nich, preto by som sa rad ujistil, ze mi auto behom par tyzdnov neukradnu. Co preto spravit? Staci prekodovat kluc? Robia to aj na pockanie + aka je cena? Auto si samozrejme davam poistit aj proti kradezi, avsak chcem spavat v klude

3. Doteraz som mal Opel Astru 1.4 benzin. Na diesel si zvykam, chce to ale este trochu pocvicit.
Chcem ale vediet, na akom prevodovom stupni jazdite ak idete 50/70/90/130?
4. Nefunguje mi ovladanie praveho (na strane spolujazdca) spatneho zdrkadla. Ako keby bolo zaseknute. Co s tym? Ako sa pozriet pod sklo? Da sa nejak rozobrat? A taktiez, okraje spatneho zrkadla su ako keby vycuchane, daju sa kupit nahradne skla?
5. Vsimol som si, ze pri prechode po nerovnostiach mi obcas ako keby "klopkala" prava predna naprava. Co to moze byt?
6. Existuje na nete niekde CZ/SK manual na tuto Alfu? Par veci by som si rad objasnil, predsa len tych tlacidiel je v Alfe oproti mojej staruckej Astre o trochu viac ;)
Za všetky odpovede vopred ďakujem! ;)