"EX POST" - Sraz v Ostravě
- Raduza+Monča
- Kontaktovat uživatele:
"EX POST" - Sraz v Ostravě
Další sraz v Ově 24.3.pokud máte zájem o další info : www.squadramoravia.com ,sekce srazy
AR-166,2.4jtd,98+ chip od sarkana
-
aifel
-
aifel
- Raduza+Monča
- Kontaktovat uživatele:
-
aifel
- Raduza+Monča
- Kontaktovat uživatele:
-
aifel
- Raduza+Monča
- Kontaktovat uživatele:
Co prudíš bylo to myšleno úplně jinak,a u nás se taky chodí do práce .Je mi jedno jestli jdeš do práce v úterý nebo kdy to je tvoje věc nebo se ti nechce přijet je to každého věc ,nikoho nenutíme.Nikdo to tebe nerýpe a kdyby jsi si všiml je tam vždy smajlík ,který říká ,že je nám to líto ,že nepřijedeš .Ještě promiň za mé zdrobnělé výrazy,hold jsem ženská .Nazdárek Monikaaifel píše:Nechápu jízlivost"zrovinka odpoledne"??Raduza+Monča píše:A zrovinka odpoledne ,tak to je zlý nojo osud tak příště.aifel píše: Nekecám, bohužel se živím prací![]()
![]()
sobota a neděle je v prd....................
Mám daný kolotoč a hold pa-so-ne odpolední![]()
A i kdyby ne, co je ti po tom, tak co rypeš?
To nechápu!
Jizlivé výsměšné poznámky........Hmmm
-
aifel
Raduza+Monča píše:Co prudíš bylo to myšleno úplně jinak,a u nás se taky chodí do práce .Je mi jedno jestli jdeš do práce v úterý nebo kdy to je tvoje věc nebo se ti nechce přijet je to každého věc ,nikoho nenutíme.Nikdo to tebe nerýpe a kdyby jsi si všiml je tam vždy smajlík ,který říká ,že je nám to líto ,že nepřijedeš .Ještě promiň za mé zdrobnělé výrazy,hold jsem ženská .Nazdárek Monikaaifel píše:Nechápu jízlivost"zrovinka odpoledne"??Raduza+Monča píše:A zrovinka odpoledne ,tak to je zlý nojo osud tak příště.
To nechápu!
Jizlivé výsměšné poznámky........Hmmm

- Raduza+Monča
- Kontaktovat uživatele:
V pohoaifel píše:Raduza+Monča píše:Co prudíš bylo to myšleno úplně jinak,a u nás se taky chodí do práce .Je mi jedno jestli jdeš do práce v úterý nebo kdy to je tvoje věc nebo se ti nechce přijet je to každého věc ,nikoho nenutíme.Nikdo to tebe nerýpe a kdyby jsi si všiml je tam vždy smajlík ,který říká ,že je nám to líto ,že nepřijedeš .Ještě promiň za mé zdrobnělé výrazy,hold jsem ženská .Nazdárek Monikaaifel píše: Nechápu jízlivost"zrovinka odpoledne"??
To nechápu!
Jizlivé výsměšné poznámky........Hmmm![]()