Návrh na sraz v Olomouci
Návrh na sraz v Olomouci
Ahoj Alfisti. Mám takovou menší ideu jak tady na hané udělat pěkný sraz. Jak někteří ví tak v Olomouci máme letiště a mě napadlo že bychom tam na těch prostorách mohly něco uspořádat.Volal jsem teď na letiště a na hlavní přistávací plochu nás nemůže pustit ale na vedlejší plochy klidne.Zkusim na něho ještě zatlačit nebo bych ho svezl ve své Alfině aby vyměkl.Uspořádal bych nějaký slalom, jízdu zručnosti a když by prostor dal tak klidně i menší sprint nebo měření 0-100. Pozval bych kámoše kterej tady prodává Momo tuning aby tam otevřel stánek, nějaký občerstvení, upeklo by se tam selátko,prodej levnějších olejů Selenia a taky hlavně propagační materiály Alfa Romeo včetně památečních triček AR Srazu,trochu veřejnosti atd...Potom bychom se přesunuli na nějaký pěkný ranč, kde by se dalo i přespat a hlavně trochu popít
Pro to abychom něco začal zjišťovat a organizovat potřebuju nějaký ohlasy. Bylo by super cca 40-50 aut abychom to na tom letišti využili. Takže uvidíme jestli máte chuť. Cuore Sportivo. Fiki

Alfa Romeo 156 2.5 V6 24V
- Raduza+Monča
- Kontaktovat uživatele:
- Gionardi
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
ted byla Ostrava, mrkni taky na www.squadramoravia.com
fajne je byt Alfista
T: sei zero otto quattro otto zero quattro tre zero
T: sei zero otto quattro otto zero quattro tre zero