Před startem jsem schválně vynuloval palubák, takže jsou to hodnoty za celou cestu a podle toho co jsem tankoval, tak to +- sedí.
Já jel po Jižní spojce a Štěrbohl rádiále jednou tak že počítač mi furt ukazoval 2,0l až 2,4lroubrt37 píše:Já onehdy jel trasu Budějky-Znojmo, teda přiznám že stylem "hrady- zámky" (holka usnula v autě), s turbodieslem podle PCboardu za 3,7l
Ano je to 8V motor JTDm. Casto sa nan zapominaHory píše:počkej ... JTDm a 88kW? CO já vím tak ve 147mě se dělaj jen JTDm pouze v 103 a 110kW. Já mám JTDm s 103kW a 6st převodovkou (jako všechny JTDm) a mám na úseky do práce a z práce 5-6km dlouhodobou spotřebu tak 6,7l. Na dálky mám 5,4l
no s tvojim motorom by som pri spotrebe 7.1 kombinovanej neMáára Bauí píše:čau chlapí, palubák sice nemám, ale dneska jsem se dopočítal průměru na silnici IItř. a města, 7.1l/100km....
najezdim to tak půl na půl - město,okresky....vě městě normálně 50, někdy maličkej odhrab na světlech a mimo obec stabilně 110-130km/h....alfinku si užívám pěkně svižnou jízdou, oproti předchozímu Cliu 1.2 43kW, to je znátlukas1111 píše:Taky je otázka jak jezdí on a jak jezdíš ty :-)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host