.Nějaké vaše návody,jak poté dostat ze skla nepoškozenou známku (před nalepení trošku odmastit lepidlo, ....?). Od moralistů rady nepotřebuju
 .Nějaké vaše návody,jak poté dostat ze skla nepoškozenou známku (před nalepení trošku odmastit lepidlo, ....?). Od moralistů rady nepotřebuju   

,okej vyzkouším a potom si ji může někdo za 3 kila koupit
  ,okej vyzkouším a potom si ji může někdo za 3 kila koupit  

Tak to je dost drahá depilaceKubas píše:tvrďáci si to nalepí nejdřív na chlupatý prsa....

)
 )

Jinak prošlou slovinskou dálniční jsem ze skla dostal nepoškozenou fénem normálně jak českou
 Jinak prošlou slovinskou dálniční jsem ze skla dostal nepoškozenou fénem normálně jak českou 
 .Nebo ji od někoho zkusím sehnat.Na objížďky kašlu,kdykoliv jsem si chtěl někdy něco zkrátit,tak mě to většinou stálo čas a nervy navíc
 .Nebo ji od někoho zkusím sehnat.Na objížďky kašlu,kdykoliv jsem si chtěl někdy něco zkrátit,tak mě to většinou stálo čas a nervy navíc   .
 .

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host