Mám prostě pár nesrovnalostí a navíc čím dál víc zjiš%tuju,že předchozí majitel byl pěkný Pat nebo Mat!

Zajímalo by mě,jestli mají být na kardanu u středové hardiny podložky,protože u mě byly,ale bylo jich tam podezřele moc,tak se mi to nezdá?

A to vede k dalšímu dotazu ohledně shánění:
Další věc,kterou dlouhodobě řeším,je že potřebuju motor 2.4TD do 90 a to hlavně kvůli ND.Můj běží,zdá se že je vše o.k.,ale ještě ho neviděl zkušený odborník,to je teprve v plánu.Zpět k věci,chtěl bych vědět,jetli měla 75 stejný 2.4TD jako 90,protože já mám na své Alfě 5-tidíry kola jako Majkl na jeho nové 75,dále všude různě v katalozích jsou díly označené na 75 i 90, proto se ptám?Ví někdo jak to je?Nebo ještě lépe neví někdo o motoru 2.4TD?

No a zatím asi poslední dotaz je,jestli někdo neví kolik by mě vyšla GO motoru u 90,aspoň zhruba?Taky by se hodil nějaký osvědčený kontakt,nejlépe na jižní Moravě,ale klidně i dál?Hlavně to nechci dávat nějakýmu frantovi z Nemanic,aby mi to za rok odešlo ůplně!

Samozřejmě nabízí se varianta zástavby jiného motoru,ale na to nemám prostory a musel bych si sehnat motor!

Chlapi budu vděčný za každou radu,názor prostě cokoliv,usnadní mi to problémy a urychlí zprovoznění mojí krasavice!