ačkoli má zaprasenej interiér, bylo vymlácený okýnko na PZ dveřích, v autě střepy a trošku bordelu. Auto tam stálo skoro třetí rok a ležela na něm výzva, údajně to loni ještě běželo. Papíry měla taky takže jsme se s chlapíkem domluvily a ještě v tu chvíli už jsme psali smlouvu
  ačkoli má zaprasenej interiér, bylo vymlácený okýnko na PZ dveřích, v autě střepy a trošku bordelu. Auto tam stálo skoro třetí rok a ležela na něm výzva, údajně to loni ještě běželo. Papíry měla taky takže jsme se s chlapíkem domluvily a ještě v tu chvíli už jsme psali smlouvu  
  Dneska jsme pro ní jeli s odtahovkou, vzali jsme si spousty nářadí, protože byla zatažená ručka, vše jsme si připravily a zkusili jsme jí povolit a ejhle auto se hýbalo po chvíli už bylo naložený a připravený
 cestou jsme se stavily na benzínce s tím že auto opláchnem a vyluxujem ať víme co je pod tím prachem auto vypadá mnohem lépe jen se bude muset vyměnit a nalakovat PPblatník kterej je lehce pomačkanej (asi i oboje přední dvěře u kterých jsou vylámaný zámky a kliky, každopádně je nejdříve zkusím vyklepat
 cestou jsme se stavily na benzínce s tím že auto opláchnem a vyluxujem ať víme co je pod tím prachem auto vypadá mnohem lépe jen se bude muset vyměnit a nalakovat PPblatník kterej je lehce pomačkanej (asi i oboje přední dvěře u kterých jsou vylámaný zámky a kliky, každopádně je nejdříve zkusím vyklepat  )a nechá se vytepovat a kompletně vyčistit interiér, kterej je jinak ve velmi dobrém stavu, nikde není nic potrhaného ani polámanýho
 )a nechá se vytepovat a kompletně vyčistit interiér, kterej je jinak ve velmi dobrém stavu, nikde není nic potrhaného ani polámanýho  
 Takže jsme se rozhodli, že jí oživíme, koukli jsme na měrku a v autě byl i krásnej olej tak jsme se rozhodli že jí zkusíme natočit, tak jsme jí dvakrát protočili naprázdno a pak nám chytla, a světe div se chytla poměrně bez problémů, takže jsme definitivně rozhodli že jí zkusíme vdechnout novej život protože by to byla škoda jí nechat na díly a uvidíme co dál.
Teď už jen o co se jedná:
Alfa tomeo 155 2.0 16v twin spark(facelift)
najeto 161997km
uvedení do provozu 12/96
barva černá
celkový stav spodek v pohodě není nikde zrezlé kastle vše parádně spasované a vypadá to že to auto nebylo nikdy bouraný, pouze kovové lišty pod předníma světlama jsou v horším stavu, a již zmíněný PP blatník a poškozené otvory zámků ve dveřích a vylámaný kliky, výfuk bude asi taky na výměnu ale jinak to vypadá že vše v pohodě, auto zatím kompletně prohlídnem, rozhýbem, vyměníme náplně a vše co bude potřeba, jelikož máme i spousty dílů tak doufáme že to bude poměrně snadný a pak uvidíme co dál. možností je několik ale zatím přesně nevíme, padla už i myšlenka i na 16vt ale to je zatím dlouhá budoucnost.
Zatím jí dáme dohromady jak se patří a až potom se uvidí co s ní

Jinak hned po příjezdu jsem se pustil do PZ dveří, a alfička už má nové okýnko, stejně tónovaný a myslím že je i ze stejnýho roku

Jdu upravit a nahodit fotky

.
 .

ale aspoň je to facelift, ty blatníky jsou prostě parádní
 ale aspoň je to facelift, ty blatníky jsou prostě parádní  jsem zvědavej jak to ještě prokoukne až jí rozleštím a až bude udělanej interier
  jsem zvědavej jak to ještě prokoukne až jí rozleštím a až bude udělanej interier 

,jenže v tu chvíli mě to přišlo že je to všechno na ho...o. Navíc teď nemůžu na cca půl roku za volant,protože jsem vůl..
 ,jenže v tu chvíli mě to přišlo že je to všechno na ho...o. Navíc teď nemůžu na cca půl roku za volant,protože jsem vůl..   
  ..střádám velkej balík na další Alfu..
 ..střádám velkej balík na další Alfu..   

je to holt nedostatkové zboží
  je to holt nedostatkové zboží  jediné co je problém, tak je to že ty eletrické zrcátka mají jinou plochu toho hliníku než manuální(jak je na nich nalepený to sklo, ale to není až takovej průšvih, pouze by jsi je musel nastavovat tukanim prstu do rohu
  jediné co je problém, tak je to že ty eletrické zrcátka mají jinou plochu toho hliníku než manuální(jak je na nich nalepený to sklo, ale to není až takovej průšvih, pouze by jsi je musel nastavovat tukanim prstu do rohu