Hádám, že moji nejoblíbenější a nejlepší hru všech dob Transport Tycoon Deluxe asi nikdo nehraje

Hele znáte někdo hru live for speed??? dá se to myslím stáhnout někde u nich na stránkách nebo i na ulozto a pak si k tomu můžete dokoupit i licence ale mě docela baví i to demíčko sou i nějaký fóra atd, můžete stahovat různé skiny aut apod. já jezdil nejraději s žigulíkem, na netu je i dost videí, tady je jedno s mým oblíbeným žigulemAdamsquare píše:Já v hluboké minulosti hrál BinLadinovo FS2000. Stačilo mi jednou Praha-Paříž, dvě hodiny čumět do mraků a pak se rozštípat v Paříží o ranvej...
![]()
Hrával jsem, dokonce to byla jediná hra na který jsem zprovoznil předpotopní volant a nastavil ho přesně podle mejch představ. I díky tomu mě ta hra neskutečně bavila a hrozně jsem se vyblbnul na treninkovém parkovištiHavajskej Bubeník píše:Paříte tu taky někdo RBR
Si piš!! Poslední hra rally,kde člověk musí trošku zahrát prstový orchestrHavajskej Bubeník píše:Paříte tu taky někdo RBR
A takhle pres jaro leto nechodis? Ja s par klukama chodime na actionshopacky akce temer pravidelnesoft147 píše:Jo bejvávalo, ale na podzim, až nebude takový pařák a skončí závodní sezóna RC aut, zajdu s partou z Actionshopu na Bratislavské.
100% souhlasimAdamsquare píše:hadXR: po TTD vyšel ještě Railroad Tycoon, byly tam ale jen vlaky a ovládání stálo za starou belu.
Jediný co se tomu umělo vyrovnat byla alternativa ze stejné stáje a to RollerCoaster Tycoon. Světlou výjimkou byl Traffic Giant. Vše ostatní byl více či méně průšvih (alespoň pro mě)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti