zdravím tě, vidíš stál jsem vedle tebe když jsi na Sychrově zjišťoval stav oleje v servu a vůbec si tě nepamatuji že jsme se potkaly v kempu na Lipně pokud si vzpomeneš. No nic snad někdy příště.Charlie.iks píše:Také se připojuji s díky za sraz. Ještě bych rád poděkoval Ladinovi 164V6 za skvělou odbornou pomoc při řešení mého problému se servem a Kůrkynovi za telefonickou asistenciŠkoda, že jsem se nemohl připojit k zábavě, ale bylo mi dost zle a ještě k tomu to servo, tak jsem to vzdal a jel domu. Příště to bude lepší
to neva, ja mam videoRV147 píše:Super sraz, jenom lituju, že jsem nemohl dorazit v pátek nebo přespat do dneška.
Jasně, pamatuju si auto - upravená stříbrná 156. Ale tvář už ne... Příště to shledání zapijemeFranik píše:zdravím tě, vidíš stál jsem vedle tebe když jsi na Sychrově zjišťoval stav oleje v servu a vůbec si tě nepamatuji že jsme se potkaly v kempu na Lipně pokud si vzpomeneš. No nic snad někdy příště.
:o)) na video jsem koukal taky několikrát, málem jsem restartoval:o)))kravitzUL píše:jo pěknej sraz...a jako vždy pěkný kulturní program..dobrý dlabanec a relax s pohodovou společností...no až na vyjímky, včetně organizátora!...který si k nám ani nesedl..no jo když už to někdo dělá po 7Ale teda díky Pavle za opět pěkný sraz
![]()
Jinak video super..2 x jsem pouštěl a hledal obraz
Dej mi mail, pošlu... (nejdřív ve středu, do tý doby jsem v Helmutlandu)Hory píše:I když jsem psal že nedorazím, tak jsem přes sebeobjetování a objetování mé drahé polovičky dorazili alespoň na pár hodin. Díky za dobrý pokec a doufám, že někdy si to zopákneme při delším časovém úseku
P.S.: Nemohli by býti ty fotky ve větší velikosti? Hlavně ty společné GTčkové [-o<
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host