Během toho, co jsem chromý stál kolem 20hod. na D1 v odstavném pruhu, projelo snad 10 Alfic.
Nikdo asi nezdravil

V Brně v BVV několik 156 po parkovišti a jedna krásná bílá Brera TI ze slovenskou značkou.
Hory píše:Včera jsem u natáčení potkal chlapíka s šedým GTčkem z Severomoravského kraje. Neodolal jsem a hodil s ním řeč. Říkal, že jsem snad začne chodit tak uvidíme
NN ... to bylo kolem 3/4 na 22. Myslel jsem že jsi to ty, tak jsem právě tam běžel a on to byl někdo jinejAlfikGT píše:... To jsi asi nemyslel mě??? ale hlavně si nevybavuji že by tam bylo ještě jiné šedé GT než moje a tvoje pak už jen GTV.
I Když je tomike 147 píše:Tímto bych chtěl pozdravit černou 147 GTa s nápisem Carabinieri na bocích co se za mnou dnes držela od Brna na Svitavy..Většího blba jsem dlouho nepotkal.Pokud si se chtěl předvést tak na mě to moc nezapůsobilo
znali co chodi na Squadru, tak vi o koho jdemike 147 píše:Tímto bych chtěl pozdravit černou 147 GTa s nápisem Carabinieri na bocích co se za mnou dnes držela od Brna na Svitavy..Většího blba jsem dlouho nepotkal.Pokud si se chtěl předvést tak na mě to moc nezapůsobilo
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti