P.S. Pak tu nahoď jakou tam máme patici,dík
speedy píše:odešla mi žárovka na pravém světle.
tady na těch stránkách jsem objevil slušný ceny, co si o tom myslíte?
http://www.xenonovevybojky.cz/xenonovev ... ve-vybojky
měniíte při prasknutí jedné žárovky rovnou obě dvě, kvůli větší vypálenosti starší z nich?
díky
Za málo peněz hodné muziky! Nehledal bych v tom vědu. Většinou když odejde výbojka tak je to chybou v elektroinstalací (předpětí atd) tak stačí tam dát takový. Nespozoroval jsem rozdíl mezi noname a třeba Philips, záleží spíše při výběru světelného spektra (K).Ladis píše:To je až podezřele levné
nevsimol som si nic a pozeral som na to dlho akurat sa mi zda ze tak trocha akoby jemne blikala,ale roby mi to uz takto asi 3tyzdne tak keby odchadzala vybojka tak si myslim ze uz za ten cas by odysla uplne nie???Petr147 píše:nesviti ti třeba růžovo nebo jinou divnou barvou? že by ti končila výbojka
Zkontroluj nejprve zdali je dobře zacvaknutý konektor na výbojce. Měl jsem naprosto stejný problém, po výměně balastu svítila nová výbojka s novou elektronikou bez problému, ale za jízdy (všim jsem si náhodou v garážích) blikala a pak zhasla. Byl to jen špatně docvaknutej konektor.lukasko012 píše:ja mam tiez problem z origo xenonami hlavne z pravym svetlom.Zapnem svetla automaticky nastavia krasne svietia,ale pocas jazdy prave zhasne,ale potom staci vypnut zapnut svetla nanovo a zasa vsetko funguje.Nerobi to sice casto ale trocha ma to serie ze alficka neni tiptop.Zatial neriesim pokial to ide,ale rad by som vedel co to moze sposobovat.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti