Předem dík za odpovědi
 Předem dík za odpovědi 
 Předem dík za odpovědi
 Předem dík za odpovědi 
 takze da sa to slušne rozobrat a vymenit ... uz som si myslel ze budem musiet zohnat cele ovladanie...niekde sa tu uz o tom pisalo vraj sa to neda rozobrat...
  takze da sa to slušne rozobrat a vymenit ... uz som si myslel ze budem musiet zohnat cele ovladanie...niekde sa tu uz o tom pisalo vraj sa to neda rozobrat... , dneska jsem to vykuchal. Po vyndání a odpojení kabelů to jde v pohodě rozebrat, zespodu jsou tam tři šroubky. Byl načatej i čudl od okna spolujezdce, tak jsem opatrně vyloupnul čudlíky od zadních oken (u toho jsem se docela zapotil, abych je taky nerozlámal, ale jde to
 , dneska jsem to vykuchal. Po vyndání a odpojení kabelů to jde v pohodě rozebrat, zespodu jsou tam tři šroubky. Byl načatej i čudl od okna spolujezdce, tak jsem opatrně vyloupnul čudlíky od zadních oken (u toho jsem se docela zapotil, abych je taky nerozlámal, ale jde to  ) a dal jsem je do předních. Sice mi teď dva čudlíky chybí, ale zadní okna stejně z místa řidiče ovládat nepotřebuju. Jestli se dají někde sehnat jenom ty čudlíky, tak to jsem ještě neřešil. Časem kdyžtak vyměním celý to ovládání..
 ) a dal jsem je do předních. Sice mi teď dva čudlíky chybí, ale zadní okna stejně z místa řidiče ovládat nepotřebuju. Jestli se dají někde sehnat jenom ty čudlíky, tak to jsem ještě neřešil. Časem kdyžtak vyměním celý to ovládání.. ). Tak že pokud je to jen těmi ulomenými čudlíky a ne třeba špatným microspínačem v spínači tak jsem provlekl těmi dírkami kde byly čudlíky drát dostatečně tlustý ale dobře tvarovatelný kterým jsem tu kolébku obmotal aby nevypadla.Vypadalo to asi takhle
  ). Tak že pokud je to jen těmi ulomenými čudlíky a ne třeba špatným microspínačem v spínači tak jsem provlekl těmi dírkami kde byly čudlíky drát dostatečně tlustý ale dobře tvarovatelný kterým jsem tu kolébku obmotal aby nevypadla.Vypadalo to asi takhle 

...už to bude ok a na stálo...chcel som to tiež nejakým drôtikom no po rozobratí som sa nestačil čudovať, akým jednoduchým spôsobom som tam už jeden čudlik opravený mal...funguje to super ako nové...hneď som volal kamošovi a poriešili sme to tak isto aj na jeho 166 ...a čuduj sa svete čudlík "made in germany"
 ...už to bude ok a na stálo...chcel som to tiež nejakým drôtikom no po rozobratí som sa nestačil čudovať, akým jednoduchým spôsobom som tam už jeden čudlik opravený mal...funguje to super ako nové...hneď som volal kamošovi a poriešili sme to tak isto aj na jeho 166 ...a čuduj sa svete čudlík "made in germany" Hlavně že to funguje.
  Hlavně že to funguje.
nedalo, o to se stará řídící jednotka oken a tu nepředěláš... Leda by jsi musel sehnat ještě tři jednotky a na každou řidičovu stranu napojit jednotlivá okna... Ale to je jen teorie, pochybuju, že by to fungovalo, bude to na sebe vázaný..maximus píše:Aj vám sa po dlhšom podržaní tlačitka vyťahuje LEN vodičove okno a spolujazdcove treba držať až do úplného vytiahnutia??? Nedalo by sa to nejak urobiť aj na to spolujazdcove???
 jen u zadních nee...
 jen u zadních nee...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů