Pokud máte odvahu tvrdit, že jste založila Cebii, tak potom jsem opravdu hodně zvědav na autenticitu Vámi nabízené fotodokumentace.
Dobrý deň,RV147 píše:Reagoval jsem na předchozí příspěvek kde na autě od Vás neseděly prý kilometry o cca. 16000km. Zdálo se mi nesmyslné, že by někdo stáčel km o tak malou hodnotu. V podmínkách ČR se nosí spíše hodnoty o nulu jiné.mgr.maria.vaic píše:Stáčet tacho o 16000 km? To si snad děláte srandu nebo co...?RV147 píše:No když už někdo stáči tacho vezme to o víc než o 16000km. Na druhou stranu to nemusel udělat on. Rád bych slyšel, že někdo prodává slušný ojetiny.
Ha-ha, pouze jsem žádala vysvětlení, proč píše pomluvy a co chce řešit a reklamovat. No nic nechce reklamovat, to je vše, co mi řekl, žádné argumenty. Když není problém, co řeší? Nechápu, ale absolutně nechápu.wetman píše:To Martas01: No já musím vychladnout. Hovor jsem musel ukončit protože mě začla paní Vaicová sprostě urážet.
Sgt. píše:To je v pořádku, jen ty informace proč jsou i na prodaných autech REZERVACE pouštíte po kapkách.mgr.maria.vaic píše:Pane Liehne, moje záruka spočívá v tom, že Vám, laicky řečeno, vyřeším reklamaci za období předem domluveno a uvedeno ve smlouvě. Krom toho, jak si jistě pamatujete, jsme si vzájemně podepsali dodatek ke smlouvě, ve kterém je uvedeno, že v případě vážné závady, můžete vrátit automobil a já Vám vrátím zaplacenou částku v plné hodnotě.Sgt. píše:V inzerci máte stále moje auto přesto že jsem zaplatil a odvezl si ho.
Vím, že toto není běžné na české manýry, ale, jak jistě víte, já nejsem Češka.
A TEĎ MĚ ZA TO UKAMENUJTE
Slušní lidé jsou i mezi Čechy.
Ano kdyby nás nezajímala cena půjdeme si koupit nová auta. Vás taky zajímá cena, proto nejste v extra reprezentativních prostorách a v zahraničí neberete telefony.
Pokud máte odvahu tvrdit, že jste založila Cebii, tak potom jsem opravdu hodně zvědav na autenticitu Vámi nabízené fotodokumentace.[/quote]edas píše:Cebia autobazary hodnotí, a to je dobře. Cebia a Sova je téměř to samé. Hádejte třikrát, kdo s nimi nonstop spolupracuje a kdo je založil...?
myslim, ze jsi to spatne pochopilF.a.n.o píše:Pokud máte odvahu tvrdit, že jste založila Cebii, tak potom jsem opravdu hodně zvědav na autenticitu Vámi nabízené fotodokumentace.edas píše:Cebia autobazary hodnotí, a to je dobře. Cebia a Sova je téměř to samé. Hádejte třikrát, kdo s nimi nonstop spolupracuje a kdo je založil...?
MartinV píše:Nazdar lidi.
Můj názor na tuto firmu je takový neutrální. Auto od nich mám (AR 146 JTD), jednání v celku solidní i smlouvat se dalo. Stav koupeného vozu bych hodnotil tak 70% vzhledem k podaným informacím. Na druhou stranu cena asi odpovídala +-.
Jak to dělají nyní. Třeba Alfa Romeo 159 2.2JTS NAVIGACE 136 kW byla tak před měsícem pod dvě stě tisíc a najednou koukám Alfa Romeo 159 2.2JTS NAVIGACE 136 kW rezervé za 239.000 Kč. Jediné co mě napadá, že auto zdražili a připsali rezervé, aby jsme si my ostatní mysleli, že to je normální cena a že to lidi kupují. Ale ono to tak očividně není.
Kupuješ? Pořádně prohlídni! Něco se ti nezdá? Smlouvej!
Tak se všichni mějte.
Martin
Tak takhle nějak jsem si představoval Vaší odpověď. Vážená paní Vy jste chtěla konkrétní případ Vaší neserioznosti, ten jsem Vám poskytl: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... 66/8182770mgr.maria.vaic píše:Pane Mikeš,
na straně 9 máte vše vysvětleno. A nemyslím si, že píšu nesrozumitelně, když to ostatní pochopili![]()
Stačilo zavolat, napsat,... a věděl by jste, že to není rok. Chápu, že život je těžký a přináší různé úskalí, ale nemyslím si, že by jste se měl filtrovat zrovna na mé firmě. Nikdy jste mě nekontaktoval, tak, laskavě, do mě neryjte.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti