Tý jo, já myslel, že 33ka už má normální spalovací motor, a ona je ještě parnízde. píše:No nekecej, to bych se měl snažit :-) Momentálně se mi valí z topení pára

Tý jo, já myslel, že 33ka už má normální spalovací motor, a ona je ještě parnízde. píše:No nekecej, to bych se měl snažit :-) Momentálně se mi valí z topení pára
Kottri píše:Super na můj svátek na LubošeJinak mohl by si upřesnit jak dlouho to bude trvat jen toho 16.7 nebo se bude přespávat do neděle nebo jak to bude a nějakej program díkes. Jinak se těšim a určitě přijedu.
Já takyrosso155 píše:Tý jo, já myslel, že 33ka už má normální spalovací motor, a ona je ještě parnízde. píše:No nekecej, to bych se měl snažit :-) Momentálně se mi valí z topení pára.
Přesně tak počítat radši jen se stany a v NE program už nedělám. Většina lidí i na jiných srazech už vyráží v noci, nebo ráno hned pryč. Takže zůstává jen pár aut, ale kdyby bylo pěkně a bylo dost aut nevidim žádný problém v nějaké programu..okolí znám dobře.Kottri píše:OK díky sry nekoukal sem na první stránku... takže jestli to dobře chápu spát se bude nejspíš ve stanech a v neděli bude ještě program nebo se ráno bude balit? Dík za odp. a snad už je to všechno![]()
Upřimně lidi jsem nikdy nepočítal..ono to stejně nemá cenu...některý pak nedorazí..ale je vždy víc těch co přijedou a nevíš o nich. Vždy bylo 55-65 aut a to na ten víkend vycházelo dokonce katastrofický počasí, kdy třeba minulý rok řádily v ten den vychřice, kroupy, takže plno lidí to vzdalo(ikdyž nad Mácháčem bylo vždy zázračně příjemně) a přez to bylo minulý rok bylo přez 60 aut. Ale když to počítám tak okolo 30 aut do teď vim že by tak mělo dorazit a to je tak na stejno jako každý rok, když lidi píšou. Takže záleží hlavně na počasí...Beli159 píše:Ahoj, jen tak pro info a pro zajímavost - je nějaký průběžný součet účastníků (po úpravách termínu)? že bychom si udělali představu o délce Alfa spanilé kolony...![]()
Jedou kluci z Jihočeskýho klubu..psali mi to na fecebooku, jestli víš a znáte se.. a uvidim možná i já když to vyjdealfa mirek píše:ahojda tak pojede nekdo v patek![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů