TURBO
Re: TURBO
jj viem ze sa to musi dat nejak prepojit kedze blinkre na aute idu, staci prepojit kable co idu do toho zeleneho rele ? cital som to vsetko, zlte je tusim central a to cierne hmlovky
, ale nemyslel som tie rele ale tie vecie krabicky co su tam, ale asi to bude RJ abs a RJ airbagov, no ta zelena krabicka co je pri poistkach som nikde nevycital na co sluzi

Alfa Romeo 166-2.0-V6-TB
150KW, 204PS
Full vybava
150KW, 204PS
Full vybava
- gonzalos16v
- Nováček
Mam 3.0 V6 nejezdim po meste na 3000RPM, take se snazim lechtat vyssi kvalty, ale sestka na na 60KM uz je myslim za hranici.epsile píše:jj 60 na sestke so zapnutym STR, otacok kolem 2000, a je jedno ci kopec ci nekopec vladze to, vobec ho nedusi ani nic neduni, len to ze nema taky tah ako by malo mat, ale prdim na to, ide to vcelku slusne uz sa v tom nejdem rypat
kvalt 5 na 60Km bude max a jakmile to spadne pod 55Km musi prijit kvalt 4.
pokud jde o kopce tak to netrapim pod 2500RPM
H.
AR 166 3.0 24V Super
ex: AR 33 16V
ex: AR 33 16V
no smerovky uz blikaju, bolo to v tej zelenej krabicke, som to odletoval tam, a pod tym to bolo uplne zasrate zaoxidovane, a aj spoje prehorene, tak som to pocistil, poopravoval, vymenil tam tie 3 kondenzatory a facha to, mal si pravdu ALFI166, a aj som prisel na zavadu airbagov preco mi svietia na pristrojovke, tam ta RJ airbagov je cela zasrana od toho sajrajtu z klimy abo z coho to je, smrdi to ako grcka :
, aj kontakty na nej, cela koncovka zhnita, kua nemam torx srobovak musim ist kupit chcem to aj otvorit isto to bude aj zdnuky zasrane a tiez mi dosiel kontox, napisem jak to dopadlo, a diky, najme tebe ALFI166 za tip, inac by som rozobral pol auta
, uz som to cel tak poriesit tie smerovky ze potiahnem kable od prednych blinkrov az ku pristrojovke
ale to by bolo roboty

Alfa Romeo 166-2.0-V6-TB
150KW, 204PS
Full vybava
150KW, 204PS
Full vybava
funguju mi aj airbagy, teda blika kontrolka na pristrojovke zlta a potom zhasne, no druha cervena svieti stale a aj ked odpojim RJ, hmmm to ma zvlast RJ na airbagy v sedadlach a zvlast na airbagy na volante a spolujazdca ???, to asi nie ci ?
Alfa Romeo 166-2.0-V6-TB
150KW, 204PS
Full vybava
150KW, 204PS
Full vybava
- alfi166silver
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Ta červená výstraha airbagu se musí odmazat diagnostikou, jinak nezmizne.
www.znackoveoleje.cz - oleje a maziva Selenia a nejen to
FACEBOOK www.facebook.com/znackoveoleje.cz
AR 159 SW 2,4 JTDm 147 kW
FACEBOOK www.facebook.com/znackoveoleje.cz
AR 159 SW 2,4 JTDm 147 kW
aha, da sa ale spustit diagnostika airbagov cez fiat ecu scan ? tam mi ide len diag. motora, tusim ze volaco treba prepojit v kabli ale neviem co, mam taky modry kabel s cervenou diodou- tusim sa to vola VAG-COM, a ta RJ airbagov je len jedna ? teda ta co je pod tymi tromi rele?, auto bolo ale buchnute mozno ze tie airbagy su vystrelene, skusim sa na to pozriet
da sa resetnut RJ motora ? asi sa pytam kravinu, tuna sa daju mazat chyby, na mazde sa resetuje odpojenim baterky a podrzanim brzdy
Inac uz mi ide setko ohladne elektriky, dokonca aj ABS fici
, len ten airbag este.
da sa resetnut RJ motora ? asi sa pytam kravinu, tuna sa daju mazat chyby, na mazde sa resetuje odpojenim baterky a podrzanim brzdy
Inac uz mi ide setko ohladne elektriky, dokonca aj ABS fici

Alfa Romeo 166-2.0-V6-TB
150KW, 204PS
Full vybava
150KW, 204PS
Full vybava
-
AlfaRomeo166
Nazov temy je turbo.AlfaRomeo166 píše:A ked sa budeme bavit o dieseli, tam sa odporuca nejake cistenie? Resp. mal by som take nieco urobit?
Alfa Romeo 166, 2.4 JTD, 103KW
dnes som mal rozobraty aj ten priestor kde je ventilator kurenia, kua to bolo roboty to vybrat von, co som sa napiiiii..., bordelu tam bolo teda pozehnane
, zajtra ma caka este to zlozit, to zas bude bohovania, no a kym som vybral klimovy chladic odtial no amen-zbytocne tam je ked aj tak polovica klimy chyba.

Alfa Romeo 166-2.0-V6-TB
150KW, 204PS
Full vybava
150KW, 204PS
Full vybava
cim by slo zalepit pvc rurky v spojoch, slo by to silikonom ? ale len zvonky tak oblepit, udrzi to ? totiz tie pvc rurky mam namiesto hadic na turbo :
no dnes som dal dolu predny naraznik, ide ho dat dokopy nak to aj vyzera to auto, no napadlo ma dat dolu predny chladic IC na turbo, jeden koniec som zapchal handrou a do druheho som strcil hadicu z kompresora a zapchal handrou, no ked som pustil kompresor a pocuval, tak to fucalo kade take
cize uz viem preco mi to netaha jak ma, a motor ide obcas ako traktor
no ked som tie rurky spajal tak som tam natlacil do tych spojov PVC lepidlo a zakrutil 4mi srobami no zrejme to nestaci, preto rozmyslam to este zvonky dacim zalepit no neviem cim, najlepsie by bolo zohnat orig. hadice no ale kde, v gufere celi za ne 200e 

Alfa Romeo 166-2.0-V6-TB
150KW, 204PS
Full vybava
150KW, 204PS
Full vybava
epsile píše:cim by slo zalepit pvc rurky v spojoch, slo by to silikonom ? ale len zvonky tak oblepit, udrzi to ? totiz tie pvc rurky mam namiesto hadic na turbo :no dnes som dal dolu predny naraznik, ide ho dat dokopy nak to aj vyzera to auto, no napadlo ma dat dolu predny chladic IC na turbo, jeden koniec som zapchal handrou a do druheho som strcil hadicu z kompresora a zapchal handrou, no ked som pustil kompresor a pocuval, tak to fucalo kade take
no ked som tie rurky spajal tak som tam natlacil do tych spojov PVC lepidlo a zakrutil 4mi srobami no zrejme to nestaci, preto rozmyslam to este zvonky dacim zalepit no neviem cim, najlepsie by bolo zohnat orig. hadice no ale kde, v gufere celi za ne 200e
a kebyze si sa objavil aj na SR fore tak vies ze hadice z a do turba vyraba jeden alfista z banoviec a su kvalitnejsie nez original a stoja polovicu menej

156 2.4 JTDm 20V 200ps...byvala policajtka v taliansku...
můžeš prosím postnout nějaký odkaz? Díky.
Liwika19 píše:epsile píše:cim by slo zalepit pvc rurky v spojoch, slo by to silikonom ? ale len zvonky tak oblepit, udrzi to ? totiz tie pvc rurky mam namiesto hadic na turbo :no dnes som dal dolu predny naraznik, ide ho dat dokopy nak to aj vyzera to auto, no napadlo ma dat dolu predny chladic IC na turbo, jeden koniec som zapchal handrou a do druheho som strcil hadicu z kompresora a zapchal handrou, no ked som pustil kompresor a pocuval, tak to fucalo kade take
a kebyze si sa objavil aj na SR fore tak vies ze hadice z a do turba vyraba jeden alfista z banoviec a su kvalitnejsie nez original a stoja polovicu menej
159
http://alfisti.sk/forum-alfamaniakov/5/ ... jtd-hadica
napis potom sukromnu spravu sportwagonovy....das si jeho profil a na spodu je napisat spravu
http://alfisti.sk/tvoj-profil/userprofile/sportwagon

napis potom sukromnu spravu sportwagonovy....das si jeho profil a na spodu je napisat spravu
http://alfisti.sk/tvoj-profil/userprofile/sportwagon

no poriesil som to tak, ze som tie rurky omotal poriadne kobercovou paskou, previazal silnym spagatom a ste raz omotal kobercovkou, myslim ze to bude drzat
, no ked pridam plyn nad 5000ot a pustim tak ked zacne klesat rucicka na otackomeri niekde pri 3000ot nieco akoby strelilo z motora a padnu otacky na menej nez 500ot rozklepe sa cely motor ale hnet to vyleti na 1000ot a ide ok, hmmm cim to moze byt? v tych rurkach to asi nebude, asi to striela do sania abo co

Alfa Romeo 166-2.0-V6-TB
150KW, 204PS
Full vybava
150KW, 204PS
Full vybava
tak ked nemas na normalnu hadicu tak na tom aute nejazdi pre boha!!! alebo namiesto tych hokus pokus co robis si zozen normalnu a mas po problemoch...davala som tu odkaz na alfistu co ich robi v banovciach tak dufam ze to poriesis snim popripade zajdi na vrakac a zober si z vrakaca alebo ja uz neviem co...ale riesenie a la pat a mat tvojmu auto neprospeje a takymto stylom ho fakt posles do kyte...moje auto je oproti tvojmu v menej dezolatnom stave caka ma vymena rozvodov ale chodit na nom mozem kebyze chcem....ale NECHCEM lebo ho mam rada a nechcem aby sa tam nahodou nieco dosralo kym pojde do servisu...esteze ten motor co mas je naozaj "blbovzdorny"...dufam ze to das do poriadku a nebudes nabuduce pisat nieco v style ze si to lepil paskou na koberce popripade namiesto vymlatenej gumy v silentblokoch si tam nastriekal cerveny silikon 

a inak tu sa riesia tie hadice a aj nejaky vrakac tak sa popytaj chalanov v tomto vlakne...http://alfisti.cz/forum/viewtopic.php?f ... 55#p178255
"no a kym som vybral klimovy chladic odtial no amen-zbytocne tam je ked aj tak polovica klimy chyba."epsile píše:no poriesil som to tak, ze som tie rurky omotal poriadne kobercovou paskou, previazal silnym spagatom a ste raz omotal kobercovkou, myslim ze to bude drzat![]()
No chlapec este par takychto vychytavok a mozes strhnut napis Alfa Romeo a nalepit
"Bell 222" !

Liwika: Vela bodov mas za ochotu, trpezlivost a slusnost. Presne viem co by si rada napisala keby tu neplatili nejake pravidla.
159 2.0 JTDm
VFR 800 VTEC
166 V6 ex
166 JTD ex
VFR 800 VTEC
166 V6 ex
166 JTD ex
wraith: dakujem
ale zacinam mat pocit ze si znas striela...lebo normalny clovek (aspon podla mna) by zareagoval ze "hej chalanov sa opytam" alebo popripade by sa branil na narazky k jeho kutilskym kuskom a podobne veci...ale on proste nic...len napise ze ide na stk a neriesi...bude to nechce riesit alebo ja uz neviem, ale naco potom sem vobec pise co stvara tomu autu ked ani potom nevies ze ci si nejaku radu zobral k srdcu a spravi na tom aute nieco normalne 

no auto poskladane, prichystane na STK
, bol som to aj prevetrat, no konecne to ide jak ma, ma to veci zatah ako malo, problem bol v tych rurach, a pridretom regulatore tlaku turba-ta plechovica z ktorej ide tycka na turbo tusim sa to vola actuator, bola aj roztrhnuta hadicka co ide do neho, prestalo to aj strielat ked zoslapnem plyn, ked prejdem STK zacnem zhanat orig. hadice na turbo, ta drzte mi palce

Alfa Romeo 166-2.0-V6-TB
150KW, 204PS
Full vybava
150KW, 204PS
Full vybava