Vitejte Alfa Romeo Brera 3.2 Q4 AT.

Zvuk z tech tlumicu je hrozne hlasitej.Ladin 164V6 píše:Jakej zvuk? Koukam, ze je nejaka snizena nebo ne? Predpokladam, ze nezustane seriova, co s ni mas v planu?
Ne, tohle auto nikdy nevidelo CRGeorge.KHE píše:Pěkná breraat dobře slouží
![]()
Nekupoval jsi ji tady v bazaru v čr? se mi zdá, že jsem ji viděl někde inzerovanou
Bohuzel neGeorge.KHE píše:a nejel jsi včera směr ostrava, mezi prostějovem a olomoucí jsem takovou breru viděl
Jak mile do Prahy dorazimvencaAR píše:Pěknej kousek, už ji budu potkávat po Praze? =D>
to je normální, se zeptej Řezníka, kolik mu papal SpiderRostman píše:Ale musim Vam rict ze to zere palivo jako blazen! Prvni tyden kdyz jsem ji koupil ne ukazovalo mi to mene nez 25 litru na 100 kilometruProste, vice nez 25.0 to uz vubec ne ukazuje, aby, myslim si, ne strasit moc majitele
![]()
Ted je to trosku lepsi - 19-20.
Hodne jezdis po dalnici? Nikdy jsem neslysel ze nekdo na 3.2 ma takovou malou spotrebu.Balanta píše:já jezdím max za 14 litrů, kde bereš takové hodnoty?
Ja ti verimPetr147 píše:to je normální, se zeptej Řezníka, kolik mu papal SpiderRostman píše:Ale musim Vam rict ze to zere palivo jako blazen! Prvni tyden kdyz jsem ji koupil ne ukazovalo mi to mene nez 25 litru na 100 kilometruProste, vice nez 25.0 to uz vubec ne ukazuje, aby, myslim si, ne strasit moc majitele
![]()
Ted je to trosku lepsi - 19-20.
Nevim jestli se da tyhle 2 auta porovnat. GTAcko jsem mel na mechanicke prevodovce, a brera je na automatu. Brera je o hodne tezsi, ale furt so ovlada velice pekne.speedy píše:krásná brera, a jaké jsou z ní pocity v porovnání s GTA?
Tak to si brzdy nech zkontrolovat. Nástup účinku je ihned a jde krásně jemně dávkovat. To byla jedna z věcí, čeho jsem si okamžitě všiml po přesednutí z Oktávky, rozdíl ohromný.Rostman píše: Musim hodne tlacit pedal aby to zacalo brzdit...
Asi jsi myslel tuhle:George.KHE píše:Nekupoval jsi ji tady v bazaru v čr? se mi zdá, že jsem ji viděl někde inzerovanou
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti