ty dvere az bude cas, ono to muze byt tou jednotkou centralu, no uvidi se

Kdo byl v Drhlenách tak možná ví, odemknul jsem auto otevřel kapotu nastartoval a šli jsme se kochat do motoráku, kapotu zavřu jdu to chcípnout a zůstal jsem opařen auto zamčeno nastartováno v nádrži víc jak 3/4 nafty a teď co návrhy na kladivo jsem okamžitě zavrhl. a zkusil bezpečnostní funkci alarmu a jeho poklepového senzoru. Vyťukal jsem kod a dveře se odemkly naštěstí. Ale strach jsem měl. způsobil to alarm.Kůrkyn píše: Tohle se mi stalo u Fiata, auto stálo zamčené a motor běžel

ted sem byla chvili venku, vsude ticho a jen moje alfa vrci a chvilema blika (vnitrni svetlo se rozsviti jakmile zavrci ty zamky)..jestli se mi to samo odemkne, tak me asi trefi
  ted sem byla chvili venku, vsude ticho a jen moje alfa vrci a chvilema blika (vnitrni svetlo se rozsviti jakmile zavrci ty zamky)..jestli se mi to samo odemkne, tak me asi trefi  

zatim sem odpojila baterku a o vikendu s tim snad neco vyvedeme
  zatim sem odpojila baterku a o vikendu s tim snad neco vyvedeme  
 tak uvidim zitra na delsi trase, snad me to nezamkne nikde na dalnici smer Praha, to by me asi nastvalo
  tak uvidim zitra na delsi trase, snad me to nezamkne nikde na dalnici smer Praha, to by me asi nastvalo  

o dulkach ani nemluvim..vsude sou
 o dulkach ani nemluvim..vsude sou   

.
 .

za to ten 3.0
 za to ten 3.0   to by nebylo marny
 to by nebylo marny   du po nejakym kouknout
 du po nejakym kouknout   grafitove dvoulitrove gtv necht mi odpusti  [-o<
 grafitove dvoulitrove gtv necht mi odpusti  [-o< a do budoucna o starost s motorem TS míň.
 a do budoucna o starost s motorem TS míň.

..pochybuju ze bych si to poridila driv
 ..pochybuju ze bych si to poridila driv  

pokusim se pak nekde sehnat poradnej fotak a dyztak poslu, pokud se rozhodnu to opravovat...zatim diky
  pokusim se pak nekde sehnat poradnej fotak a dyztak poslu, pokud se rozhodnu to opravovat...zatim diky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti