Ne, teď vážně, je mi to líto, chudák auto, teda auta, na malý sprostý jsem zapomněl.
Až tě něco řekne pojišťovák, budeš chytřejší, držím palce ať to jde cestou nejmenšího odporu a nejlépe do V6, beztak už jsi o ní mluvila loni

hondzik píše:Ne, teď vážně, je mi to líto, chudák auto, teda auta, na malý sprostý jsem zapomněl.
 to co je to male a sproste?
  to co je to male a sproste?  

to cervene GTV co tu bylo v inzeratech je jeste k mání? byl to tusim 3.0 a docela lestenka
to cervene GTV co tu bylo v inzeratech je jeste k mání? byl to tusim 3.0 a docela lestenka 

..je z Nemecka, cerne s bezovou kuzi...3.0
 ..je z Nemecka, cerne s bezovou kuzi...3.0   a dej pokoj, nepatrej po tom, ja si ho neukladala a uz se nedohleda..svatej klid chci  [-o< ted mam rekonstruovat byt, ne cpat penize do auta
 a dej pokoj, nepatrej po tom, ja si ho neukladala a uz se nedohleda..svatej klid chci  [-o< ted mam rekonstruovat byt, ne cpat penize do auta  

byt počká, v létě se dá spát i ve stanu...
 byt počká, v létě se dá spát i ve stanu...
 budte jako spravni cesi a hazejte mi klacky pod nohy, nepomahejte a nehledejte krasny kousky, sakra alfisti!!!!   [-o<
  budte jako spravni cesi a hazejte mi klacky pod nohy, nepomahejte a nehledejte krasny kousky, sakra alfisti!!!!   [-o<   

tak si to trefil a od tebe to i sedi taka hlaska
  tak si to trefil a od tebe to i sedi taka hlaska 
 A jeste vim o jednom cloveku, ktery to dela tady v Cb, ale tam se mi zda hodne podhodnocena cena..auto nevidel, takze to bude asi kamen urazu (rekl 15000,- i s lakem), takze chci jeste nejdriv zajet tam, nez to povezu nekam pryc. Takze to vse akorat tak vychazi ze se dyztak domluvime na zacatku toho srpna...dam vedet, zatim diky moc
 A jeste vim o jednom cloveku, ktery to dela tady v Cb, ale tam se mi zda hodne podhodnocena cena..auto nevidel, takze to bude asi kamen urazu (rekl 15000,- i s lakem), takze chci jeste nejdriv zajet tam, nez to povezu nekam pryc. Takze to vse akorat tak vychazi ze se dyztak domluvime na zacatku toho srpna...dam vedet, zatim diky moc  
 jako kdyby zenska nemohla mit poradny krasny auto
  jako kdyby zenska nemohla mit poradny krasny auto  

tak to jsme na tom skoro stejne, jen ja mam o pet let starsi auto a o dost vic najeto
  tak to jsme na tom skoro stejne, jen ja mam o pet let starsi auto a o dost vic najeto   tak uvidime, mam tez Kooperativu.
 tak uvidime, mam tez Kooperativu. 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host