krtmoj píše:Kudy jedeš od varů? Asi na chomutov, že?
kravitzUL píše:A jelikož počasí vypadá užasně :
V sobotu bude jasno až polojasno. Noční teploty 13 až 9 °C. Denní teploty 22 až 26 °C. Západní vítr 2 až 5 m/s.
Vlhkost: 53 %
Tlak: 1016 hPa
.....lepší jsme si ani nemohli přátTak přesný program bude následující:
10-11 sraz na uvedeném parkovišti
11 odjezd do kempu a následné ubytování, pokec a relax na pláži (přijede i prodejce a snad s Guliettou QV a věcmi na prodej)
14 odjezd na obídek a dortíkydo staročeské hospůdky Jestřebí (kdo bude šetřit může si dát oběd v kempu, je tam restaurace s meny za 85 i s polívkou a pizerka)
15.40 odjezd z hospůdky na okruh Sosnová
16-18 pálení gum na okruhu
18 odjezd do Stráže Pod Ralskem na vodní vlek, kde budem jak dlouho nás to bude bavit
...no a večer kapela a gril v kempu![]()
Jinak hospůdka, okruh i Stráž jsou jedním směrem a vše na sebe navazuje..tak se moc neprojezdí.
Finanční náklady při běžné ůčasti:
okruh - 230 auto
lyžování - 100 osoba
kemp platíme svůj plácek jen za běžný vstup :
auto 50 a osoby taky 50
No to jsou teda hloupý otázkyTomasson píše:Zdravím pánové,
původně jsem nechtěl jet, jelikož Q4 není dodělaná a původní datum mi neštymovalo. Dnes jsem si ale všimnul, že se změnilo a jelikož tento víkend zůstávám v Boleslavi, zvažuju že bych se nakonec zajel podívaz alespoň ropákem. Jelikož je to můj první sraz, měl bych pár (možná hloupých) dotazů. Měl bych zájem zůčastnit se programu po okruh na sosnové. Dál nemám plavky (a nevěřím si, že bych nepadal), ani stan (stejně to mám do bolky kousek. Nebude to nějak vadit v organizaci? Jde teda zaplatit jen okruh a stání v kempu před odjezdem do sosnové? Děkuji za info
je tam dětská oplocená trampolína, plážový volejbal, půjčovna loděk, šlapadel, surfů atd..a hlavně dlouhá plážzde. píše:Je tam nějaký dětský koutek s trampolínou?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti