sorry, este sa tu neviem celkom dobre zorientovat..mozte mi napisat nieco ku kodovym kartam? maju byt k autu dve? ako vyzeraju a co ak ich predavajuci nema?Alfi píše:Proc zakladas novy vlakno? Urcite by ti nekdo odpovedel na to prvni, kdyz se nekdo najde. Jinak teda preju hodne stesti pri vyberu.
Jen taková otázka: Nepotkali jsme se v Pátek na kolem 15h na Kolišti v Brně?? Pod železničním přejezdem?F.a.n.o píše:Ja jsem taky v podstate novacek, takze by to chtelo nejakeho ostrilenejsiho alfistu, ale souhlas s Truck motors, kvalita parada a spokojenost s cenama oproti Motortecu maximalni![]()
Muzu vedet, kde se chces podivat na 159 v Brne? Prece jen jsem tu v Brne skoro rok hledal Alfu 159 a tak uz mam docela prehled o bazarech ...
Tak casove by to sedelo a jel jsem pro zenu, takze s nejvetsi pravdepodobnosti anoAND1 píše:Jen taková otázka: Nepotkali jsme se v Pátek na kolem 15h na Kolišti v Brně?? Pod železničním přejezdem?F.a.n.o píše:Ja jsem taky v podstate novacek, takze by to chtelo nejakeho ostrilenejsiho alfistu, ale souhlas s Truck motors, kvalita parada a spokojenost s cenama oproti Motortecu maximalni![]()
Muzu vedet, kde se chces podivat na 159 v Brne? Prece jen jsem tu v Brne skoro rok hledal Alfu 159 a tak uz mam docela prehled o bazarech ...
este raz vdaka za odpovede..mal som v plane ist sa pozriet na nejaku alfu k vam pretoze na sk je to bieda..ale uz som sa rozhodol ze si po nu pojdem sam do nemecka..je to sice daleko ale co uz..poznam chalanov co vozia auta uz par rokov tak si urobim maly vylet,,skoro az do luxemburskaF.a.n.o píše:Ja jsem taky v podstate novacek, takze by to chtelo nejakeho ostrilenejsiho alfistu, ale souhlas s Truck motors, kvalita parada a spokojenost s cenama oproti Motortecu maximalni![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti