...dyt to tam psala ;):cuhan píše:Cena se určuje podle stavu auta,nikoliv od ujetých km
vypočítané závady = stav auta (alespon podle me...)mgr.maria.vaic píše:...odvíjí od počtu km a od vypočítaných závad...
Vám říkám do telefonu: čím nižší prodejní cena, tím více najeto a tím chudší výbava.
cuhan píše:Kdyby jsi četl pořádně,tak jsem reagoval na toto:Vám říkám do telefonu: čím nižší prodejní cena, tím více najeto a tím chudší výbava.
S čímž nesouhlasím
No já nevím, ale mě vyhrožování do telefonu a nadávání do deb_lů a krav, kterého se mě a mé přítelkyni dostalo, moc OK nepřijde.mgr.maria.vaic píše:Tím jsem nemyslela konkrétně Vás, ale celkově. Takže kamarádi a všechno OKelbandito píše:Já proti nikomu nebojuju, jen jsem nechápal to s těma rezervacema...
wetman píše:No já nevím, ale mě vyhrožování do telefonu a nadávání do deb_lů a krav, kterého se mě a mé přítelkyni dostalo, moc OK nepřijde.mgr.maria.vaic píše:Tím jsem nemyslela konkrétně Vás, ale celkově. Takže kamarádi a všechno OKelbandito píše:Já proti nikomu nebojuju, jen jsem nechápal to s těma rezervacema...
Dobros, tak mi napiste do SZ kdy budete ve firme a ja si udelam za Vami vylet, jeste Vam dluzim ten Tisk a domluvime se na designu a ja na tom pomalick zacnui neco delatmgr.maria.vaic píše:a k tomu ,,po Vás bych nic nechtěl" , to by jsme se určitě domluvili. Buď finančně, nebo ve formě naturálií ohledně naší, vlastně už Vaší, alfičky.
Nechtěl jsem se k tomu vracet, ale povšimněte si prosím jednatele. Tak fakt nevím. Nic méně nejdůležitější je asi stejně spokojenost s koupenou věcí.Hampice píše:Taky mi to nějak nedalo a pohledal v rzp... Ta první firma se zabývala prodejem audia a skončila 7.6.2010... Nějak nevim co si o tom myslet...
Kód: Vybrat vše
Datum zápisu: 17.prosince 2001
Obchodní firma: Auto Vaic - Franzese s.r.o.
Sídlo: Brno, Příkop 843/4, PSČ 602 00
Identifikační číslo: 262 72 288
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Statutární orgán:
jednatel: Josef Hodis, r.č. 710731/4401
Liboš 168, PSČ 783 13
den vzniku funkce: 15.prosince 2009
jednatel: Ing. Aleša Vaic, r.č. 660625/1729
Praha 4, Jílovská 1164
den vzniku funkce: 17.prosince 2001
Opustil? Tak proč je stále jako jednatel? U prodeje mého auta nebyl tedy REMARKETING, ale pan Vaic ano. Ale je mi to jedno, jen jsem rád že jsem se zase tak moc nespletl. :-) Auto mě vozí stále tak co.F.a.n.o píše:Vzdyt to tu psali, ze to byla ta druha firma, kde figurovala zena pana Vaice, tu opustil (firmu i zenu) a zalozil vlastni REMARKETING ...
Taky řeším věci raději osobně, bohužel v tomto případě, podle toho co jsem slyšel po telefonu, to nemá smysl protože bych stejně nic nevyřešil. (Po dobrém to nejde.)zde. píše:Mně když bude někdo nadávat do telefonu tak si to spíš půjdu vyřešit s ním než o tom brečet na fóru..
To je slovickareni... [-o<MartinV píše:Opustil? Tak proč je stále jako jednatel? U prodeje mého auta nebyl tedy REMARKETING, ale pan Vaic ano. Ale je mi to jedno, jen jsem rád že jsem se zase tak moc nespletl. :-) Auto mě vozí stále tak co.F.a.n.o píše:Vzdyt to tu psali, ze to byla ta druha firma, kde figurovala zena pana Vaice, tu opustil (firmu i zenu) a zalozil vlastni REMARKETING ...
Hampice píše:Taky mi to nějak nedalo a pohledal v rzp... Ta první firma se zabývala prodejem audia a skončila 7.6.2010... Nějak nevim co si o tom myslet...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host