Výměna vcelku jednoduchá, akorát s tím rozdílem, že teď mi nesvítí ani jedna

Palubák hází left front side light i right front side light error.

Já musím zaklepat. Za skoro 2 roky ježdění mi nepraskla zatím ani jediná žárovka na AR159. Což je pro mě, jako bývalého majitele AR147, kde jsem měnil žárovky častěji než lil do nádrře benzín, jako pohádka.Adamsquare píše:Tak asi zbytečné vlákno na fóru. Už je to ok.
Vykuchal jsem žárovku zase ven a zjistil, že ta nová je úplně usmažená. Nevim co se tam stalo, ale je celá bílá a dokonce praskla i "objímka". Vyměnil jsem za další a obě svítí jak mají.
Do interieru odpor nepotrebujes...prcek3812 píše:ja to vcera hledal , ale nejsu schopen se dobrat zda i ty led zarovky do interieru potrebuji odpor ci ne
aprcek3812 píše:fano ty ledky ti pak hodim do odkazu rovnou na dm pres SZ, jinak si myslim ze klasik h7 zkusit osram silverlight sice je to kolem 200-250 za 2ks ale melo by to byt lepsi rok a pul sem je mel na byvale kare a bylo to v klidu. a oznaceni parkovacek je v manualu doma na to mrknu a jinak h7 se daj sehnat i diodovy ale nemaj ofic. homologaci taky maj v dm
F.a.n.o píše:super, poprosim te teda o link na oboji, jsem totiz linej to hledat, diiiky
Neni zac ;)prcek3812 píše:Tmiky diky no doufam ze to alfus rozdejcha ty diodovy interierovky, a jinak nevim jak je to z klasik h7 sam mam xenony a dalky halogen(budou nightbreakry od osramu) tak neresim barvy
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 3 hosti