Příspěvek
od kravitzUL » 21.7.2011, čtv 09:30
Posi155 píše:Sraz jsem si náramně užil,ikdyž mohl hnedka začít smutně,když jeden trouba s feldou asi obhlížel kolonu alfiček a nekoukal před sebe,pak už jen pískot,naštěstí to dobře dopadlo,zastavil asi 10cm od zadního nárazníku 147ky.V kempu pohoda,jídlo ušlo,Sosnová super(Průza best fotky),cesta na lyžování ještě lepší,pořád nemůžeme přijít na to,jak naše kolona 6-ti alfiček mohla dojet dříve,když hlavní kolona musela jet stejnou cestou a vyjela dřív,ikdyž jsme si 3xkrát zajeli a 3xkrát vraceli.Ladin pak pronesl:A chce se ještě někomu lyžovat?Smekám před tím,kdo to šel zkusit a zkoušel to i po několika nezdarech,lehce se to radí z břehu.Velký dík Vencovi za super program i organizaci a příště určitě pojedeme zase.

Vysvětlení je jednoduchý..trhalo se to za odjíždějícíma lidma domu..takže jsme museli v Lípě pak čekat než se sešla skupinka co se tam roztrhala. A to to už začalo při výjezdu ze Sosnové, kdy pár lidí odjelo s těmi co jeli hned do kempu. Takže příště kdokoli bude odjíždět kamkoli mimo plnán kolony, tak se nemotat mezi nás a odjíždí poslední!

A já musim mít ještě nějaký navigační pomocníky v koloně a ne to dělat celé sám. Ale říkal jsem jedem do prava přez Lípu, Mimoň a když vidim že většina jede někam tak se netrhám za 3 autama..ale tohle budu muset pořešit, teď se mi to stalo poprvé. A když už se to stane měl by na mě mít každý tel a hned mi volat a bylo by to taky vyřešený

A to vždy když je křižovatka, tak hned za ní jedu pomalu, aby jsme byly vidět a vždy to bylo v poho.
Spider Veloce 2.0, 93kw - Olda Timr
GT 3.2 bussánek Q2
166 2.4 Jtd, 129 kw
ex - 159 1.9 JTDm, 110 kw
156 SW, 1.9 JTDm
156, 1.8TS, Sportpacket
33, 1.7, 16V, 97 kw
33 1.4 boxer Imola , 65kw
Cuore Sportivo - spolehlivost na ho...o