Asi máš pravdu, ale pokud to vezmu obecně, tak se o kontrolce mluví i u 156 která má pouze kontrolku tlaku mazání. Je to i na 156 foru. Nepopírám že pokud šlo o reakci na předchozí přízpěvek, tak jsem mimo mísulemmy píše:tepixj > Tak nevím jestli tady každej nemluví o něčem trochu jinym ..... ty mluvíš o kontrolce tlaku oleje (mazání), ale při čtení některých předchozích přízpěvků bych řekl že se probírá nefunkčnost kontrolky hladiny oleje, což je něco úplně jinýho ....
Takže to čidlo hladiny má i TS 16V ve 156?Já měl za to,že tam není,že je tam jen čidlo tlaku a to ukáže až když tam žádnej olej není-respektive když už je pozdě,když už to zadíráš.Kde je to čidlo?Na vaně?Při kolika litrech oleje se rozsvítí kontrolka?tepixj píše:Tak už jsem se definitivně znemožnil a už mužu jen držet hubu a šoupat nohama. Čidlo tam je.
Tohle je citace z clanku tady na webu. Pochybuju, ze by si to Integrale jen tak vycucal z prstu. Spis je to smutna realita.podle neoficiálních informací je pravděpodobnost, že selže agregát něco pod 9 %, u Alfy Romeo 156 používající motorizaci TS 16v je to ale 34 %. Při té příležitosti je zajímavé uvést,že u AR 146 je to asi 14 % a u AR 147 kolem 16 % těchto motorů…
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host